Day 30 - Ett sista ögonblick

- Vad skulle jag göra utan dig?
- Tja... äta pizza varje dag, spela med vännerna varje dag och äta hur mycket chips och cola du ville förmodligen...
- ... japp, och bli tjock och få hjärtattacker och dö i förtid alltså? Så säg igen, vad skulle jag göra utan dig?
- Jag älskar dig!


Ett av de där ögonblicken du fick mig att gå från ledsen till överlycklig med några få ord

En känsla av lycka!



Happiness!

Kommentarer
Postat av: Nicke

Det var ett fint ögonblick. :) Även om det var många fördjävliga stunder med den där tönten så är det ju skönt att du fortfarande ändå kan minnas dom bra stunderna som fick dig må bra. love you lillan ;)

2011-03-30 @ 17:27:29
Postat av: Anonym

:)

2011-03-30 @ 23:27:46
Postat av: Sandra Frank

Nicke - hahaha vad elak du är! xD Men ja, det är ju det som är det bra med förhållanden. Det finns ju allting något där som man en gång älskade och som fick en att må bra och vara lycklig. Så varför inte försöka komma ihåg den känslan och dom stunderna som betydde mycket? Då får man ju dels känna den där härliga känslan igen, även om det är bara för en liten stund. Dessutom vet man att man inte kommer att nöja sig med någon som får en att känna mindre än det. Sen är det ju också bra för att i mörka stunder då man är riktigt ledsen är det svårt att komma ihåg hur det känns att vara glad. Då är det ju bra att kunna ta fram ett minne man mår bra av. Så som det jag skrev här. Mycket praktiskt! ;D

haha love you too, douche! ;)

2011-03-31 @ 18:34:56
URL: http://sputtnick.blogg.se/
Postat av: Fay

Vem hade du den stunden med? :)

2011-03-31 @ 18:45:46
Postat av: Sandra Frank

Den stunden var med Victor. :)

2011-03-31 @ 18:50:14
URL: http://sputtnick.blogg.se/
Postat av: Fay

okej... läste vad du skrev te nicke. låter jävligt bra att du ändå kan komma ihåg de bra grejerna sådär utan att må dåligt. för det gör jag. när jag tänker på bra stunder med mitt ex. gör inte du det?

Saknar killen du var tillsammans med när du tänker på bra stunder?

2011-03-31 @ 21:10:57
Postat av: Ronja

Hej sandra.. de e jah. du vet krilles vän som du hade en sån förtjusande hatkärlek till. remember me?

Asso det vore bra ifall vi kunde typ ses nån gång eller om du kun typ skriva här i bloggen lite för jag behöv verklien snacka me dej.. Asso jag är tillsamans med en kille nu och du vet ju hur jag brukar a. jajg blir inte ihop med nån.. o han har dessutom legat med typ hur många som helst o jag vette fan hur jag ska reagera på det.. det känns förjävligt. du om nån borde förstå det i och med att du hade krille som var värsta playern innan dig och sånt.. du kunde ju som hantera det jävligt bra till skillnad från jag nu. jag suger och blir så jävla ledsen och förbannad. förlåt att jag ba skiter ut allt här åt dig men jag vet att du alltid försöker hjälpa och jag litar på vad du säger.. snälla kan du int hjälpa mej? sen sa krille att din andra kille victor? ochså hade legat med en jävla massa tjejer... Det vore snälla om du kunde göra nått inlägg om det här eller ba svara till min mej, jag skriver ju den också.. saknar dig också stumpan, hoppas du hare bra däri singellivet. det är ju som min speciallitet det! haha!

2011-03-31 @ 22:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0