UTOMLANDS!!

okej... Nu är det såhär...
JAG VILL UTOMLANDS! :O

Jag snackar ihop mig med Anna just nu för å se ifall vi inte kan dra ihop nånting i augusti typ.. jag menar, kom igen... HUR KUL?! :O
En party-resa med ett gäng sköna människor... Skulle det vara underbart eller vad?.. Jag är jätte peppad just nu.. Suck... Jag hatar när jag är såhär överpepp, jag kan fan i mig inte ens sitta stilla! :O
UTOMLANDS!

=)

PANIK!.... vill inte jobba i helgen.. :( ledsen.... vill inte jobba helgen efter det heller.. kommer missa wheels, min systers konfirmation och en massa mer.. :S blir helnere!
Fast... då är jag ju på himla bra humör över alla pengar jag kommer tjäna, hähähä! ;)
Aja, dagen har varit seg, hoppas väl på att morgondagen blir bättre! Jag kommer snart att skriva mer intressant, orkar bara inte just exakt, precis nu [:

Highway to hell

Haha nu kommer jag, lilla idioten Sandra igen. xD Jag vet att ni saknat mig! ;)
Näe alltså... Jag är då fan i mig dum som det jävla tåget, tankeverksamhet = NOLL!
Jag är på en jävla highway to hell, jag sitter på en jävla buss rakt in i helvetet och inte fasen har jag vett nog att hoppa av bussen heller bara för att jag tycker bussjäveln är så jävla "fin"... xD haha ja nu blir det säkert episkt förvirrade.. Förlåt... :P
Men alltså ja... Jag gör något just nu som jag VET kommer sluta illa. Jag känner mig själv. :P Jag vet vart det är påväg.. men jag VILL inte sluta ändå! :O Jag är som en jävla pundare, jag vill ha mitt jävla knark! Jag vet att jag tillslut kommer må skunk, meeeen, jag kan hantera det... Right? Jag vill ändå!.. Jävla impulsivitet och det här "ge efter för impulser" som hela tiden får mig i trubbel. Här luktar det dessutom massivt trubbel! Satan. xD (det är alltså SOM knark, inte riktigt knark!)
Nej!... Nej nej nej! Jag vill inte sabba det här "bra stället" jag är på heller. Jag mår bra, jag är glad och är positiv och ser framemot så jäkla mycket.. Vill inte råka sabba min gladhet heller. Men jag vet egentligen att det redan är för sent för att vända tillbaka.. och dessutom vill jag inte sluta.
Haha jag skrattar åt mig själv, så dum i huvet är jag! Men jag hoppas verkligen att det inte hinner fara åt helvete innan mitt knark försvunnit xD haha! Efteråt är en annan femma, det är hanterbart!.. typ xD
Fasen... Lycka till Sandra! Lycka till!... Jag vet att du behöver det... :/
dumjävel



Dagen

Jag blev sjuk i natt och har legat med 39 graders feber hela dagen idag.. Inte särskilt kul! Särskilt inte när det ÄNTLIGEN är 30 grader varmt ute... :(
Men jag är faktiskt på rätt bra humör ändå! :) blev en tusenlapp fattigare pga att jag var borta en dag, men förhoppningsvis så blir detta också sista dagen jag är borta! :)
För övrigt så är jag lite ledsen/irriterad på någon... Ibland fattar människor verligen ingenting. :P Dom tror att dom kan komma och gå som dom vill, säga vad dom vill, göra som dom vill... utan att det får konsekvenser, news flash: det blir alltid konsekvenser!
Förstår inte varför folk inte bara kan bete sig på det sättet de vill bli sedda på, istället för att lalla omkring, göra dumheter och förvänta sig att folk ska tycka lika bra om dem ändå.. Det funkar inte så! :S
Men men, jag är i alla fall på bra humör, även om den här "vännen" bestämmer sig för att fortsätta ignorera det här, så är jag på bra humör ändå! :)
Jag är ju ledig till på Lördag! :) Det känns rätt okej.. Även fast det blir första året borta från wheels! :(snyft!
Kan inte komma efter jobbet heller eftersom jag även jobbar på söndagen... Sen nästa vecka är också lite galen.. Värre än den här faktiskt.. Det blir måndag ledigt och fredag ledigt... yaaay... ^^ så ja, det blir en pärs, särskilt eftersom det är fler 12 timmars dagar då.. :P
Aja, jag överlever!
OCH GLÖM INTE BORT MIG BARA FÖR ATT JAG KOMMER VARA LITE OSOCIAL I 2 VECKOR NU!.. fett tråkigt att inte kunna dra ut med vännerna på så pass länge.. Men men, får ta igen det sen! :)

Ett helvete

Egennyttig, sur och ledsen. Jepp det är jag idag. Allt har gått åt helvete för mig från igår kväll... orkar inte ens skriva allt, det är helt enkelt för mycket..
Kände mig trött och slut med idag då jag bara sov en timme i natt, tack och lov, tänkte jag, att jag skulle få skjuts hem av morsan idag. slapp vänta på varken buss eller köra moppen.... MEN..... nu kom då överraskningen..
Vi var tydligen tvungen att göra en jävla massa skit åt Farfar. Jag älskar min farfar, verkligen... Jag stannar gärna där en timme.. men idag var jag jätte stressad, behövde göra 2 uppsatser till ikväll som MÅSTE va MVG nivå och sen behövde jag städa rummet, duscha, fixa en massa sketet pappersarbete, hålla någon slags kontakt med vännerna gärna och sen hade jag verkligen, verkligen, verkligen hoppats på att få lite egentid. Få ligga och slappna av, ligga och tänka och lyssna på musik eller vad fasen som helst....
Ingenting av det här hinns med på mina nu 2½ timma som finns kvar.. orkar inte ens skriva mer...
Hade hoppats på en bra dag idag.. Hade ställt in mig på en bra dag idag.. Jag var på bra humör idag..
Men nu är allt bara åt helvete och jag känner just nu bara för att gräva ner mig nånstans och aldrig komma tillbaka. Näe nu ger jag mig... Orkar inte berätta mer än detta,,
Förbannad.com

Hur tungt känns ett hjärta av guld?

Jag tänker på det där ögonblicket om och om igen. Allt du sa till mig då.
och varenda gång så slutar det annorlunda.



anymore

It's almost like you had it planned
It's like you smiled and shook my hand and said
"Hey, I'm about to screw you over big time"
And what was I supposed to do?
I was stuck in between you and hard place
We won't talk about the hard place

But I don't blame you anymore
That's too much pain to store
It left me half dead
Inside my head
And boy, looking back I see
I'm not the girl I used to be
When I lost my mind

It saved my life

Dagen

Så, idag är första dagen på jobbet då! Jag börjar klockan två och slutar vid nio-tiden. :) Det låter väl bra.. eller hur?
... Problemet är bara att jag måste kliva upp 5 dagen efter så jag måste sova så fort jag kommer hem... Morr! :(

Sååå... jaa... Vi hörs imorgon kväll istället, för jag kommer inte att ha tid idag.

It was only just a dream

- Jag kände ändå att jag ville vara ärlig med dig. Du behöver veta vad jag gjort...
- Varför då? Du har ingen skyldighet till mig.
- Kanske inte, men jag känner ändå ett ansvar jämte mot dig. Jag ville berätta så att du kan fatta dina egna beslut gällande oss sen. Du behöver veta vem jag är.
- Jag ville inte veta det här...
- Jag vet.. Men jag tänkte på dig hela tiden. Jag kanske inte har någon skyldighet mot dig.. men jag känner mig lika jävla skyldig ändå.

Helgen

Ja som vanligt ska jag väl slänge iväg ett "i helgen.. blablabla" inlägg också. :)
I Fredags var det ju midsommar, och det var faktiskt riktigt, riktigt kul! Inte kungligt kul... Men kul! :D Jag är absolut jätte nöjd! Ryssarna var med och det blev ena snapsen på den andra, visor hitan och ditan, cocktails så som Sex on the beach, som för övrig är min favorit (mums!) och annat smått och gott,
Sen blev det ju då så klart badtunnedags! Yippie xD haha vi hade över 40 grader varmt och man skållade sig nästan när man blev ner... Men ner tog vi oss! :) Efter att ha suttit och sjungit på Highway to hell, Hit the road jack och andra gamla klassiker bland alla drinkarna och ölhävandet så fick vi den briljanta idén att ta på oss tofflor och springa hela vägen ner till sjön och hoppa från bryggan och doppa oss! Det är ju en liten bit till sjön så vi fick ju verkligen kuta ordentligt för att få behålla värmen.. är ju inte kul att va kall och sen bada kallt heller? xD

Jag var i alla fall FÖRST ner i vattnet, men nog fan var jag snabbt upp också! xD hahaha fy fan SÅ KALLT!... men jag hoppade ju så klart fler gånger ändå... Obviously? ;)
... Det tråkiga var dock att jag råkade bada tills jag fick ont i huvudet... Det sög litegrann... :( Men, men det gick över så det är sånt man får leva med! Over all så var det en riktigt bra midsommar! :)
Lördagen blev så att det bar iväg till stan för min del, med partaj på kvällen. Det var en bra kväll även det här, förutom det att Anna for så tidigt... :( snyft!
Sen hände det ju så klart vissa grejer den här helgen som jag är mindre stolt över. Jag förstår verkligen inte... Hur kan jag vara SÅ fruktansvärt dålig på att säga nej? Särskilt på fyllan.

Varför kan jag bara inte låta bli? Varför kan jag aldrig tänka på mig själv INNAN jag gör nått knäppt.
Helt ärligt så kändes alt jätte bra efter torsdagen då jag satt uppe halva natten på chatten igen, som vanligt xD haha det blev ett väldigt bra samtal faktiskt... Men nu efter helgen så sitter jag här igen, med den där välbekanta klumpen i magen och oron i kroppen.

Jag är så fruktansvärt impulsiv, jag vet mycket väl att jag är påväg att göra nått dumt, men somehow så känns det inte särskilt hemskt just exakt precis just då... Just typiskt.
Jag blir sjukt irriterad på mig själv faktiskt.. Borde kunna va bättre än såhär.

Jag har gjort det här förut. Mer än en gång!... och det har aldrig gått bra.  Den enda situationen som känns nästan identiskt med den här, var den gången som fick mig att må fruktansvärt dåligt, under en väldigt lång tid. Jag ångrar inte den perioden nu... Men skulle jag göra om det? ALDRIG!

Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, hur jag ska tänka eller hur jag ska tycka. Jag är lite förvirrad eftersom jag vill både äta kakan och ha den kvar. Jag känner mig själv, jag vet att jag kan bara hur bestämd som helst för något just nu, men till helgen kan jag har flippat om totalt igen. Jag kommer med andra ord inte att kunna hålla på något särskilt bestämt gällande det här. Jag kan inte låta bli. och jag vet inte varför. Är jag verkligen så självdestruktiv?
Kanske lika bra att hålla sig borta. Med frestelsen borta så är ju även problemet borta... Right? Fasen då att jag aldrig kan bara göra sånt som får mig att må bra istället...
Jag känner mig så fruktansvärt sårbar just nu... och jag tycker verkligen, verkligen inte om det!

Liiiiten bildbomb!!

Så nu kommer en massa bilder från Midsommar och skolavslutning osv :D
Lillebrooor
På promenad... Den där vägen ska leda ner till en stor strand... VART FAN ÄR STRANDEN?! :O
Där trädet är, ska det vara en strand... en STRAND!
Trappan ner till STRANDEN...
Midsommar :)
Nån stenmojäng som man kunde steka fisk på! :O Hur coolt?!
Inte alla som var med, men några i alla fall :)

läsning, läxor, problem och livet

Läsning....

"För mig var han trygghet, för mig var han avslappning. Ett lugn så totalt att det tillät mig att fly från verkligheten, om så än bara för några minuter till.
Hans kropp är så stor, jämfört med min. Som skillnaden på en vuxen och ett barn, så totalt omslöt han mig.
Jag kunde inte låta bli att tänka på hur han kändes där jag låg, värmen från hans kropp mot min rygg, hans heta andedräkt mot min nacke, hans starka armar som höll mig i ett tryggt, fast grepp, och hur otroligt skönt det kändes i mig när hans fingrar vävdes samman med mina.
Än så länge var han min tillflykt, min frihet, någon som tog bort allt det där jobbiga som fanns i världen utanför.
Ändå kunde jag inte hjälpa att undra över hur länge det kommer att vara så. I mitt töcken av lycka och trygghet, kunde jag ändå inte hålla undan de envisa tankar som jag visste fanns där för mitt eget bästa. Hur länge jag får behålla allt det här underbara? När kommer han att helt plötsligt enbart att bli ännu ett av mina problem? Hur länge dröjer det innan han bara blir ännu en del av allt det jobbiga han idag, med bara sin närhet, fortfarande hjälper mig att glömma?"

Stress

SJUKT stressig dag idag!! Har inte hunnit med allt än och  jag kommer inte att hinna med allt heller.
Detta blir det blogginlägg som kommer bli.... Nu måste jag nämligen sticka... :)

03.00


en gång till och sen är det samma sak varje gång

Det är samma sak varje gång. Jag tänker samma sak varje gång, "Idag blir det bättre!" fast det aldrig blir det. "Ikväll kommer det att bli annorlunda!" trots att det aldrig blir det, "helgen komer att bli underbar!" fast sen blir den verkligen inte det.
Jag hoppas lika naivt varenda gång. När ingenting händer blir jag såhär, negativ och ledsen... Jag blir lite irriterad på mig själv som ändå hela tiden, trots att det är så uppenbart att inget kommer att förändras, så tänker jag fortfarande, precis, exakt likandant.
Jag är fortfarande lika uppspelt över varenda helg och jag är fortfarande lika förväntansfull när det börjar bli kväll. Trots att det alltid är en besvikelse.

I thought you said it wouldn't tear me apart

Snart har det gått en vecka... Jag har försökt hålla på mig i 2 dagar nu... Men det är jobbigt...
Varför kan du inte bara ge upp istället? Varför kan du inte bara bete dig som förut?
Ingenting har egentligen förändrats... Förutom en liten sak.. Men jag trodde inte att det var så viktigt?
Man ska aldrig försöka hålla fast vid någon som inte hålla fast en tillbaka... Men det är jobbigt att låta bli.
What if?



run away and never get back

Jag funderar på att fara på en weekend resa. Nån billig grej när jag fått in lite pengar från sommarjobbet så att jag kan bara fara iväg med nån, ha en härlig helg och sen komma tillbaka till verkligheten igen. JAG VILL!

för jag vill laga dig med kladdkakskyssar och silvertejp

Jag skrev tidigare att det här med självkontroll, inte alls är riktigt min grej...
Jag tänker väldigt mycket, väldigt, väldigt mycket. Jag är oftast väldigt beräknande och vet att om jag gör något så kommer det otrevliga konsekvenser. Jag är inte så dum att jag inte tänker på det...
Problemet är väl att jag är också en sån som hela tiden går efter känslor, vill jag göra något, ja då fan gör jag det också! Oavsett riskerna med det och även om det skadar mig i slutändan.
Jag bryr mig inte lika mycket om mig själv som jag bryr mig om andra. Sårar jag andra genom vad jag gör, så är jag helt plötsligt mycket, mycket mer försiktig... Men när det kommer till mig själv så är jag helt plötsligt likgiltig inför konsekvenserna och väldigt vårdslös med mitt hjärta.
Jag tänker att allt går att hantera ju... Right?



Jag är väldigt duktig på att tänka igenom konsekvenser ibland... Men ibland följer jag blind känslan och vad jag vill göra..
Det jag vill just för stunden gör jag. Oavsett vad som händer med mig sen.

Dagen

Idag ska jag iväg och fira min kära kusin som fyller 30 idag! Yaaay, GRATTIS! :D
Blev ganska mycket födelsedagar nu, igår var det Nicke, Linnea och Marc och idag är det Samuel och min norgekarl Petter och imorgon fyller med kära lilla lillebror år! :D  är ännu fler i veckan också... Men orkar inte räkna upp fler nu, det är så fruktansvärt många! xD
I alla fall så innebär detta att jag måste pysa iväg och put on my pretty face and a nice dress.
Näe du pyser jag iväg och gör mig fin! Ska dock försöka fixa ett par tidsinställda inlägg only for you, så hoppas jag på att ni är nöjda och glada då :D

Ha en toppen dag allihopa!.... och, SMSA! [:

Because you make me feel

Just because you don't understand, doesn't mean it's stupid. It means you are.



på och av hela tiden

Ena stunden verkar allt jätte bra, allt känns jätte bra... Men i nästa så är det tvärtom, allt verkar verkligen helt fel, allt känns helt fel...
Förstår inte ens varför jag försöker, det är ju så uppenbart att jag är den enda som värderar oss. Det är ju så uppenbart att du helst slipper prata med mig, om du kan.
Får börja försöka vara lite bättre på det här med självkontroll nu tror jag.. Blir en prövning.
Det är så svårt att förändra allt från en dag till nästa. Ena dagen ringer du mig oavbrutet hela dagen, i nästa, utan förklaring, vill du inte ens prata med mig alls. Överhuvudtaget.
Det blir alltid så här med oss.
Jag blir så irriterad, kan man inte ens vara vänner längre? :S
Why do I keep trying, when you obviously never even cared?

sexy time ;)

........ och det var alla sexlåtar jag orkade lägga upp.. :] haha jag var bara tvungen att lägga upp en sexlista här eftersom min kramis Patrik så generöst skickade mig en Sexlista... en spellista alltså med en jävla massa sexlåtar! xD hahaha tyckte dock den var så jävla skön att jag ville dela med mig av ett par av dom (A) hihi!

IRRI!

VARFÖR FUNGERAR INTE ENTER-KNAPPEN PÅ BLOGGEN FÖR??!??!!! Jag försöker gör en brytning men ingenting händer, jävla bloggen drar ändå ihop texten så det ser helt retarded ut.... Aggression! :/

and if you would ask me about it, I'd lie

Sååå... Jag kom på att jag ju inte berättat för er om min dag igår, oh noes! :O
I alla fall... för att berätta om min gårdag så måste jag berätta om min lördag också... och min fredag xD haha!

I Fredags blev det partaj, och på grund av det så var jag bakis på lördagen, vilket resulterade i att jag inte åt nånting på hela lördagen. Sen köpte jag en macka, tog två tuggor och får sen på fest.... och drack ännu mer..
...NU.. är de det händer grejer... Jag tänkte inte riktigt på att jag inte ätit något på hela dagen... Så vad tror ni jag gör? Jo, jag klunkar på precis som om jag hade gjort i vanliga fall... Bra idé? Not so much! Ingenting jag rekommenderar!
Nästa gång ska jag fan i mig tvinga i mig käk ifall jag ska dricka flera dagar i sträck, även om jag är bakis... :(
Jag blev full som ett jävla svin och mådde as kasst.. Verkligen hemskt var det, sen tycker jag att sånt är hemskt tråkigt också. Jag brukar ALDRIG spy när jag dricker och jag brukar ALDRIG däcka. Varför? Jag dricker inte så mycket, jag tycker att sånt förstör så jäkla mycket, både för den som spyr och däckar men även för dom runt omkring. Därför hatar jag att bli så, det känns pinsammt och trist.
Hursom helst så mår jag dåligt som om jag ätit en jävla massa råttgift eller nått, tack och lov så började folk röra sig hemåt ganska snabbt efter att jag började på skit så jag fick då hem och sova i alla fall... även fast jag måste vart det drygaste promenad sällskapet på två ben, EVER! (A) haha
Jag kom hem, kräktes, däckade och dog litegrann. Bara lite.
Fasen det var inte bra alltså... xD
på Söndagen, alltså igår skulle vi ju då fira min lillebror... Med att fara till Ö-viks paradisbad typ åtta på morgonen... Jag hade ställt larmet på kvart i åtta för att hinna röja i lägenheten och käka nånting och så... Men det jävla larmet ringde aldrig! :O eller så stängde jag av det och kommer inte ihåg det.... xD I alla fall väcks jag av min mamma som ringer för att säga att dom är i stan nu, ska hämt upp ett älghjärta och sen hämta upp mig...
PANIK!!
Jag rullar ur sängen, landar på golvet, pular ihop alla mina grejer i en hög på golvet för att sedan försöka trycka ner alltihopa i en väska. Jag hinner inte äta men tar med mig en flaska vatten... Jaa detta är ungefär vad jag hann med innan Morsan stod utanför och tutade på mig.. :P
Jag var fan fortfarande full vid det här laget och hade inte känt mig så dålig egentligen... Fram till det att vi kört ungefär 20 minuter, då JÄVLAR mådde inte min mage bra! Försökte ta en klunk vatten - SVED SOM FAN! Jag rörde på huvudet - AH JAG SPYR!
.... och jag skulle åka en jävla massa kringelikrokbanor på jävla Ö-viks paradisbad?!.... Ehh jaa.... Stabilt?
Jag mådde inte bäst på vägen till Ö-vik och när vi kom dit så tog jag det rätt lugnt första timmen, men hör och häpna människor!! Pappa köpte såna där varma chips till mig, som jag inte trodde att jag ens skulle kunna få i mig... MEN JAG MÅDDE BÄTTRE! :O Efter chips och vatten så var jag i full fart runt om i banorna och slängde mig iväg!
.... JAG ÄLSKAR BANAN MED GUMMIRINGARNA!!!!! FY FAN VAD ROLIG DEN VAR! xD haha helvete, ni fatter inte ens hur fruktansvärt många gånger jag åkte den, både själv, två stycken i dubbel ring, själv baklänges, två stycken i singelring, två stycken i dubbelring baklänges, en baklänges och en framlänges.... ojojoj vi gjorde fasen allt där vi sprang upp och ner, upp och ner, upp och ner...  Fy fasen vad rolig den var! :D
Jag har nämligen bara varit där en enda gång förut och då var jag typ 10 år gammal... Ganska liten med andra ord... :P Jag mindes inte ens vad som fanns där eller hur det såg ut, inge ens när jag varit där ett tag så kom jag ihåg att jag varit där förut, jag var helt lost! xD
Men jag hade en grym dag, trots att min bakismage ibland ville tvinga mig att typ låsa in mig i ett skåp och sova bort resten av dagen, så var det ändå ÅSM där borta! .... Fast ni vet den där som man försöker åka ner på tid på?... Jag gjorde den ganska många gånger... och nu är mina skuldror HELT döda! :( Jag lutade mig bak mot sätet i bilen när jag for till stan idag, och guess what? Jag ville typ skrika rakt ut.. AJAJAJA, JÄVLA SKIT! :O
Gjorde sjukt ont!! Men helt och hållet värt det! :)
Det är precis som när man har träningsvärk efter en ordentlig omgång sex - man är ändå jävligt stolt mitt i sitt smärtsamma elände! Hehehe ;)

and I just can't seem to get enough, I guess I've grown to love the pain too much

Gamla och nya låtar jag lyssnar på atm

Say it with a song or maybe even many

You seem to lost your way
you seem to move on easy
you seem to lock the door
as if i dont mean a thing

and it hurts to know
im all alone and
you dont mind you dont mind
and im a memory now

and I am looking for you
I have lost what i found
I am waiting for you to turn around
and notice me im right here
wont you notice me standing here

Im loosing site of you
im loosing all ive ever known
im loosing my mind
trying to let you go

and i know its been a rough road
and it ends right here ya right here
still its hard for me now

cause i am looking for you
i have lost what i found
i am waiting for you to turn around
and notice me im right here
wont you notice me standing here

notice me standing here
waiting on you my dear
cant you see that im here
looking for you and baby wont
you turn around a notice me
standing right here im right here
now baby im crying out
baby.


Tänker på mig.
Tänker på dig.


Slutresultat

Ja alltså detta gick ju bra över förväntan faktiskt. Känns ju såklart lite tråkigt...

Men så är det ju alltid. Godis kan vara jävligt gott men man måste ju sluta med det nån gång för annars bli man fet.

Är väl lite samma sak här, man måste sluta med nånting man för tillfäller tycker är bra innan det blir negativa konsekvenser. Känner mig ändå säker på det här beslutet, det är det rätta att göra för alla. :)

.... Känner mig lite konstig ikväll av någon anledning dock... Vet inte riktigt vad det är, har en konstig känsla i magen som jag inte riktigt vet vad det är eller vad det kommer ifrån ens... känns inte riktigt helt hundra faktiskt..
Tror det kan sitta i mitt ego litegrann, och att jag inte riktigt släppt den negativa känslan än.. :P Men jag släpper det väl snart i alla fall!

Gillar inte den här klumpen i magen som ibland bara dyker upp från ingenstans.. Saker och ting har en tendens att gå åt helvete då. :P

Men, men det har varit en jätte bra dag med paradisbad och en bakismage som inte helt och hållet dödade mig, och sen som avslut blev det ett samtal med en vän. :)

Det borde alltså kännas bra... Varför känner jag mig konstig? Hoppas att jag vaknar upp på bättre humör imorgon! :)


tomma ord, gåtor och tomma hot - att säga något man inte menar

- Nej jag bryr mig allvarligt talat inte. Jag vill detta. Jag klarar av det.
- Är du säker? Helt säker?
- Ja... Det är klart jag är!

Dumskallen jag är ibland alltså.



ibland säger man ju grejer bara för att försöka få ett svar man vill ha. Ibland säger man saker man inte menar bara för att få höra det där man verkligen vill höra... men vad gör man om det inte fungerar? tänk om svaret man får var mycket värre än att inte veta alls...


freeeeedag

Såå gårdagen var lite galen! XD hahaha jaa jag hade kul med Samira, anna och anna och dom andra. Det var på många sätt en gryyyyyym kväll! Hade mycket att dricka och det hände grejer typ hela tiden ;D Däremot var det en grej som verkligen gjorde mig besviken. Det är väl så när man har höga tankar om någon och sen upptäcker man att den bilden krossats totalt. Nej jag blev faktiskt ordentligt irriterad och besviken, men det är väl ingen större fara ändå. Glömma och gå vidare och låta bli att vara uppe i den personen, för sånt där tål inte jag och det tänker jag inte låtsas som om jag gör heller. meeeeen over all så var kvällen ÅSM och jag håller hoppet uppe för en ännu bättre lördag! ;D hehehe... Kanske ska baksmällan få lägga sig lite först dock... Tror jag blir sängliggande ett tag... XD haha ;)

Confusing, abusing and UEK!

Stan redan ikväll? Funderar seriöst på det!... Men jag har typ inga kläder... Men sånt klarar man sig väl utan? xD haha nää men alltså jaa....  Bussen går om just över en timme...
Vad fasen ska jag göra då i så fall? Har du fan inte ens nått å göra då alla är på fiva och jag kommer förmodligen inte in så jävla sent... Meeeen vi ser väl, det får bli ett senare problem liksom! ;)
Jag far!...kanske...

bläupp sa den lilla söta grodan en dag....

Nej nu är jag på bättre humör igen. Säger ju att jag bättrar mig liksom! 
Tillslut kommer jag vara värsta pro på att släppa jobbiga grejer! ;D  haha näe men det maler väl på i bakhuvudet men jag är lugn nu i alla fall, skitesamma säger jag! Vi ser väl vad fan som händer helt enkelt.
För om sanningen ska fram så mår jag ändå bra. Jag är glad. Så varför ta ut allt negativt redan nu? Jag är rätt säker på vad som kommer hända, jag bara väntar på det... Men det har ju inte hänt än, så varför inte vara glad fram tills dess?
Precis! So I'll try to be just that, happy. ;D

Välbekant

Känner igen den här känslan så fruktansvärt väl. Jag vill sticka.
Sist for jag omkring i Sverige och slaggade hos gamla vänner men det hjälpte inte så bra som jag hade hoppats...
Fast det var av en annan anledning än nu... Därför funderar jag på att stanna... Fast åååååh... Förvirring!
Jag hatar när jag inte vet saker.... och jag hatar när jag bara känner på mig att det är bråk på gång... när jag liksom bara känner på mig att kvällen kommer att sluta dåligt hur jag än gör... för det blir alltid så.

Don't underestimate the things that I will do


Torsdag

Så, det gick ju inte sådär super bra för mig att somna i natt kan jag ju be att få tala om. Tankarna snurrade runt i skallen på mig till ungefär halv fem innan dom övergick till drömmar istället, fail! xD 

Nu ska jag ut på en promenad och sen ska jag käka, känns grymt skönt när man promenerar på morgonen, det är som att man sätts igång inför dagen då tycker jag. :) andra kanske tycker att en dusch är det enda som gör det, men jag tycker faktiskt inte att en dusch hjälper överhuvudtaget med nått annat än att bli ren.. xD haha :P 

Sen ska jag göra min berömda köttfärssås i gigantisk sats (MUMS!) och sen blir det plugg. Efter det har jag lovat att spela spel med min lillebror ikväll.... xD haha ja, jag vet. Shut it! :P Jag kan väl inte hjälpa att jag ibland tycker att det är kul? Jag går som i perioder, ett halvår kanske jag aldrig ens rör ett spel på datorn och sen helt plötsligt sitter jag varje dag, sen sitter jag kanske nån gång ibland och sen tillslut, inte alls igen. :) 
Men just nu är det lite roligt. :P  Förövrigt är jag toklycklig över att nästa Naruto avsnitt kommer idag, YOSH! Hur bra?.. hoppas det kommer idag i alla fall så att det inte är nån sugig filler eller en veckas paus eller nått sånt.. That would suck! :O 

Men jaja, nu ska jag inte gnälla mer. :) Hursom helst så ska jag försöka undvika datorn idag och fokusera tankarna på allt annat än det som maler på i skallen på mig. Sen ska jag också ta en lång skön dusch så att jag börjar lukta TJEJtvål igen.. XD
Ha en bra Torsdag! :)

regrets

ångrar jag mig om jag sticker nu?

Händelserna i förväg

Jag tror jag gör det ibland. Går händelserna i förväg, vilket ställer till md problem.
Oftast antar jag bara att allt kommer att gå åt helvete och gå super dåligt och surar fram till det att jag upptäcker att det faktiskt går dåligt precis som väntat, då blir jag ännu surare, och går det då tillslut bra så blir jag visst glad, men då känner jag mig ju dum också.
Det är faktiskt sällan jag antar att något kommer att gå bra. 
Därför känns det extra jobbigt när jag faktiskt nu för en gångsskull antar att något kommer att gå bra, och sen inser att det är påväg käpprätt åt helvete... Varför tänkte jag inte som jag alltid tänker för? Varför är jag alltid positiv i helt fel tillfällen?
Det såna här saker som gör mig till en sån pessimist. För jag tycker mig ha bevisat för mig själv, om och om igen att det inte lönar sig att tänka positivt... Samtidigt som jag helst av allt bara vill känna det där förväntningsfulla ruset då man är så glad... Fast det bästa vore väl ifall det ruset nångång inte kom till ett abrupt slut som gör ont.
Jag sticker alltid. För att hjälpa mig själv. Det funkar ibland, men ibland är det dumt. Just nu känner jag det där välbekanta kliandet i fingrarna som bara vill stänga av telefonen, inte logga in på facebook, ingen msn och gömma mig för världen tills det jag ville undvika har försvunnit igen. Jag vill inte!

Don't run away

Jasmine visade mig ett par bra låtar från Joe Brooks och jag blev lite hooked så nu är jag fett nöjd, ny musik, yaaay! :D
hatar inte heller att man känner igen sig i så många låtar. :)

who do you think you are, runnin' round leaving scars

I know I can't take one more step towards you
'Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore?
You lost the love I loved the most

And I learned to live, half-alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

And I learned to live, half-alive 
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

Dear, it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises

And now you're back
You don't get to get me back

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?

it's supposed to be easier, how come it's not?

det skulle nog vara enklare att tänka på någon som tänkte på mig tillbaka, istället för på någon som hela tiden tänker på någon annan.


jag är okej så länge du inte frågar mig

Terapi-promenad



3 månader sen, men jag älskar vägen lika mycket nu.
På promenad med musik i lurarna är min terapi.


the exquisite pain of wanting someone so unattainable

bilden får tala för sig själv





and you brought light to my darkness

Igår när jag kom hem, så var jag jätte irriterad. Jag var irriterad och jag var väldigt störd på en rad med grejer.
Ingenting blev som det skulle bli och hela helgen kändes som ett stort misslyckande. Visst vissa ljuspunkter var det ju, såklart! Men det var också mycket som retade gallfeber på mig och jag kunde liksom inte koncentrera mig på att ha roligt, så hela gårdagen då jag kunde sitta och tänka igenom hur fruktansvärt dryg den här helgen blev, ju sämre blev mitt humör. Kände verkligen dom där irritations bubblorna koka i magen på mig. Jag bara väntade på att få gå lös på någon.
Skälla riktigt ordentligt, slå nävarna i något bord eller putta till någon. Jag nästan satt och hoppades på att någon på busstationen skulle komma och försöka jävlas med mig bara så att jag skulle kunna få bråka lite, skälla lite.

Men ingenting hände. Ingen jäklades med mig, ingen försökte tjaffsa med mig.

Jag är egentligen ingen bråkig person, faktum är att jag avskyr bråk. Det var nog bra att ingen försökte bråka med mig, känner att det väldigt lätt hade kunnat spåra och urarta sig i något mycket större än tänkt.

Vissa människor förstår sig inte alls på mig när det kommer till just bråk. Vissa människor tycker att jag tigger bråk hela tiden, medan andra tycker att jag aldrig bråkar.
Vad det grundar sig i, vad jag tror i alla fall, är att jag inte vill låta någon trampa på mig. Jag är väldigt bra på att låta saker och ting passera och bara låta bli att snacka om det..
Men jag gör inte det lika mycket längre, och det av en anledning. Vissa kanske tycker att jag tigger bråk, men det är verkligen inte så.
Jag måste ställa frågor, höra vad personen menar osv. Jag måste få veta vad jag behöver veta.
Varför?
För att jag inte vågar annat.

Om jag inte skulle fråga, om jag inte skulle visa vad som är okej och inte, så skulle den personen kunna tro att det är helt okej och i slutändan kanske såra mig väldigt mycket, många fler gånger. Eller så kanske jag helt enkelt missuppfattat något och mår dåligt alldeles i onödan.
I slutändan är det läskigare att sitta och vänta på nästa gång någon kommer att såra en, än att ta upp det och försöka göra något åt det.


Som sagt så var jag på helt kasst humör igår, jag bara väntade på någon att få gå lös på...
Men det blev inte så, tack och lov! Istället snackade jag i telefon och satt på msn till 5 på natten och tjattrade med någon som har ett sätt att få mig glad hela tiden. Vi är som... äpple och kanel var det visst (?) hahaha xD skit samma... :P i alla fall så var jag på riktigt dåligt humör när jag vaknade, men innan jag skulle lägga mig, när jag pratade i telefon så låg jag och skrattade så högt att jag tydligen väckt min mamma ett X antal gånger i natt!
Haha, visst det kanske inte är super bra det heller, men det kändes så skönt att efter en helg och en dag som kändes som tortyr för mig (av olika anledningar) ändå slutade det ändå med att jag la mig för att sova med ett leende på läpparna, utan klumpen i magen som tyngt mig hela dagen, och istället bara kände mig glad, fnittrig och lugn. Tack för att du fick upp mig på humör igen, även fast du kanske inte ens visste att det var dåligt från början! :)
.... även fast samtalet urartade sig i något mycket mer spännande frammåt tre tiden, hehehe....

Jag är väldigt trött just nu, sömnbristen känns av ordentligt idag kan jag lova!!
Jag hoppas verkligen att alla ni som läser min blogg också är på riktigt bra humör idag, trots att vädret svek, och kan känna er lika glada som jag! Jag vaknade på rätt sida i morse. :)

Nu blir det en promenad ut i blåsvädret, skriver sen, tjingeling! ;)



en låt som alltid får mig på bra humör, så himla fin!! :]

I'm confused, hot and then cold?

Jag såg något idag på busstationen som gjorde mig ordentligt chockad måste jag säga..

Jag sitter på bänken framför gate 4 och 5, lyssnar på lite skönt musik och stör mig på en man som vankar av och an framför mig.
Jag är alltid i en löjlig tid till det att bussen går. Går den klockan åtta är jag på busstationen kvart över sju, till exempel. Så jag var vid busstationen vid sju tiden.
Mannen framför mig med en rejäl ölmage, en skrikande gul jacka och ruffsigt hår vankar av och an, fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka... Han stryker sig i nacken och ser lite små svettig ut.
Han stressade mig bara genom sitt vankande, jag kunde på nått sätt inte koncentrera mig på min musik, mina tankar, som jag vanligtvis gör. Jag tog mig inte iväg till min lilla fantasivärld där jag alltid är när jag har musik i lurarna. Gubben stressade mig för mycket. Helt plötsligt hör jag ett gåtskrik längre ner i busstationen och jag kollar dit, en kvinna kommer ut ur gaten, kastar sig på golvet, slår nävarna i backen och liksom hulkar.
Innan jag hunnit reagera så är helt plötsligt mannen i den gula jackan där och lyfter upp kvinnan från golvet. Han kysser henne i pannan, stryker hennes rygg och halvt bär ut henne därifrån medan hon gömde ansiktet mot hans axel och grät tyst.

Jag blev så chockad av det här att jag hittar inte ens orden till att förklara känslan. Det där gråtskriket gav mig verkligen ispilar i ryggen alltså, rysningar. Jag bara frös fast, tänkte att nu är det någon som att dött!
Jag har ingen aning om vad som hände, men på hela bussresan och sen jag kom hem så har jag inte lyckats släppa den kvinnan ur mina tankar.

Jag tror faktiskt aldrig någonsin att jag har sett en människa så förkrossad som hon var. Jag tror aldrig att jag sett någon ge efter så för sina känslor. Uttrycket i hennes ansikte gav mig verkligen en klump i magen.
Det enda jag kunde tänka på var att det är sådär det ser ut. Riktig sorg. Hon grät inte för någon liten skitsak. Jag vet inte vad som hänt, men det där var typ "jag såg mitt barn dö"-gråt... Hemskt var det!

Jag vet inte vem den här människan är, men ikväll går mina tankar ut till den kvinnan och jag hoppas verkligen att hon klarar sig igenom vad det nu är för svårigheter hon hamnat i.

Lycka till, främmande människor!


ett par timmar kvar

Nu ska jag städa och göra det lite snyggare här, sen blir det bussen hem vid kvart i åtta.

Besviken på helgen faktiskt. Men det blir väl kanske roligare en annan gång.. :)

Thoughts killing my mood

Sååå då var det 8 timmar kvar innan bussen går hem, innan dess ska jag hinna packa och städa efter mig så att lillebror inte får nån otrevlig överraskning här. :P haha

Näe gårdagen blev inte alls som tänkt. Jag trodde att den skulle bli jätte bra, på ett eller annat vis, jag har planer med jävligt många männisor men somehow så hörde ingen av sig... Irriterande? Ja.
Hatar sånt där, det liksom kliar i  mig, jag blir så irriterad för har man planerat upp något så ska man väl ändå för fan höra av sig också? :S eller åtminsone svara när man ringer, det är ju också ett alternativ.

Istället för min roliga lördag så blev det snarare raka motsatsen och det slutade med att jag gick hem med det där kliandet igen. Irritation. Ibland förstår jag inte hur folk tänker.
Anledningen är väl att man har olika åsikter, man tycker olika och tänker olika. Sånt som jag är helt okej med, kanske någon annan tycker är hemskt och drar efter andan för, medan något som någon annan tycker är helt okej, är inte alls okej med mig.

Det är bara så det är.

Frågan är bara vad man gör åt det? Jaja, jag får helt enkelt förklara hur det ligger till och sen ser vi.
Det är inte mer med det. Man ska inte komplicera till saker som egentligen inte alls är särskilt komplicerat och det är precis det jag tänker göra, även om det bär mig emot.


Jepp

Jag är nog en ganska svår människa ändå

Stupido

Det man inte vet, lider man inte av. Eller hur?

Det stämmer jävligt bra för en idiot som jag.  



thinking you were different made this harder than it should

How about trying NOT to be a jerk once in a while?
Is that really so hard to do?

Skööööööönt!!!

Så fruktansvärt otroligt, underbart, jätte skönt att vara i lägenheten nu.

Känns som om det ger mig en chans att pusta ut och ladda batterierna igen. :)
Så ser vi hur länge jag blir kvar här idag. :)



Jepp, detta som händer så fort jag är framme, jag slänger av mig byxorna och lägger aaaaallt på sängen! :]



Funderar på att lära mig spela piano ikväll... eller gitarr! :D ... fast det skulle nog inte gå så bra.. :(


ångra aldrig något som en gång fick dig att le....

.... för i sluändan var det precis vad du ville hela tiden...

Fredag

Nu bär det snart iväg till stan för min del. Jag är inte riktigt säker på vad som kommer att hända eftersom jag inte kan vara med gummsan i helgen då hon blev sjuk. (snyft) Dock pyser jag iväg till stan i alla fall så får vi se om jag och en annan vän pyser iväg till en stuga utanför stan istället. Vi ser väl, hursom helst är det skönt att komma iväg från Hällnäs vilket är huvudsaken, längre än så, så spelar det faktiskt ingen roll vad jag gör. :) Kanske slår en pling till J också, så har man något att göra! :) Näe nu skare packas! Bloggar mer när jag kommit till stan. :)

huvudvärk!

Nej nu går jag och lägger mig! Huvudvärk som faaaaaan och jag känner mig verkligen helt död. Jag måste sova mer! Godnatt peeps :)

thinking has a way of complicating things

If you run, make sure you are running towards something good and not running away from something bad.
The past have a way of always catching up to you and making everything ten times worse.

I wish I was important to you



Om jag kunde orden som skulle få dig att vända dig om och se mig, verkligen se mig, så skulle jag säga dem tusen gånger om.


Pissed off

Jag måste erkänna att jag är lite smått förbannad faktiskt...

Men jag försöker ignorera det, för samtidigt som det irriterar mig nu så känns det inte värt att bråka över. Inte än i alla fall. Vi ser väl, är detta den person du verkligen är så har vi problem, men är det en fas eller så, så hoppas jag bara verkligen att det går över snart... :S

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

"Jag kanske inte kan säga att jag älskar dig än, men när jag kan det så ska jag tala om det för dig varje dag och aldrig låta dig glömma det."




Jag kommer ihåg alla stunder, de bra och det dåliga.
Den här situationen påminner mig om den gången du sa sådär, men ingen annan än jag vet vilken situation det är jag pratar om. Det känns ganska skönt att ha hemligheter ibland.

Samma

Det som alldeles precis kändes peppande och jätte bra, har precis gett mig en liten klump i magen...
Råkade jag göra alldeles fel nu?

Every feeling, every word, I have imagined it all

Förvirring, osäkerhet och glädje. Alltihop geggat ihop till en enda stor klump av känslor i mig.
Så mycket frågor, så mycket tankar och så mycket jag inte vet...

Ändå mår jag bra, ändå är jag fruktansvärt glad och verkligen ser bara framemot vad som kommer att hända i framtiden. :) Måste vara för att det är sommar? xD

Näe jag funderar på att dra ner något bra att se och bara mysa lite med min älskade kissemiss :]



Sant. Tänker på mer än en person när jag läser det citatet.

There's a fire starting in my heart

Det har varit en rätt bra dag idag faktiskt. :)

Jag somnade ju inte förren typ sju nånting på morgonen, hade för mycket tankar snurrandes i huvudet. Men ta det lugnt! - det var bara trevligheter, hähä ;)

Nej sen skulle jag ju kliva upp i tid för att pysa iväg och träffa en vän men tror ni inte på fan att jag försover mig och får stressa som en jävla dåre för att hinna med bussjäveln? xD haha
Jag är så hopplös på det där. Helt värdelös. Jag brukar aldrig försova mig, ever... Men just idag blev det så.. :]

Som resultat av nattens dåliga sömn så blev dagen, om än bra, även trött med små halvsovande inslag och tystnad. xD haha jajja, sånt som händer ibland! Får vara piggare nästa gång. :)

De inte trötta stunderna var i alla fall väldigt trevligt och jag skulle vilja säga att jag har haft en bra dag! :)

Det första som händer när jag kommer innanför dörren här hemma är att mina lillasyster sträcker fram armarna mot mig
"KÄNN HÄR SANDRA, SANDRA SER DU??!!!"
jag kände på armen och ryckte snabbt åt mig handen igen
"Vad i hela helvete har du gjort???!!!"
hon förklarade att hon hade planterat hela dagen idag och att allt det där var knottbett.... Jisses det såg verkligen hemskt ut...
Som om någon gått lös på hennes arm med en spikklubba ungefär, massa röda sår och blåmärken/svullnader, det såg verkligen jätte ruggigt ut! :(

Nej, jag kanske skriver något inlägg till... Men alltså sängen kallar rätt bra på mig vill jag lova... ;)




Beautiful disaster?

Hahaha jag måste bara skratta åt mig själv. Jag suger.
Jag är verkligen värdelös ibland.

Som nu. Dålig.

Men fy fasen vad jag är på bra humör ikväll/nu på morgonen i alla fall.

Uppdateringen kommer att suga imorgon, kommer ha mycket för mig...

Förlåt för det i alla fall, ska uppdatera när jag kan ändå. :) 
Hopplöst liv, japp! ;) men just nu trivs jag med att ha mycket att göra. Jag får fokusera tankarna på något. 

Godnatt peeps :)

Thundercats vs Biker Mice

Detta kommer att bli:

Jag



och Marc



(orangea)

Stop being reckless with my heart

Att radera känslor - hur svårt kan det va?

Jag minns när jag var liten, de första gångerna jag blev sviken och hjärtat kändes krossat i tusen bitar...
Då sa jag alltid att jag ville uppfinna en knapp som man kunde stänga av och då känslor med.
Det är inte riktigt så enkelt.

Känslor kan man inte radera, vissa försvinner väldigt fort, vissa tar det väldigt lång tid innan de försvinner, och vissa känslor... några få, de stannar för resten av livet.

Jag har blivit ganska bra på att sörja har jag kommit fram till.
Jag har lärt mig att, sorg försvinner inte bara sådär. Det går inte att bara ta bort.
Det enda man kan göra är att leva ut det, och härda ut det.

Man kan inte förtränga det. Visst, vara packad i två veckor i sträck kan man ju göra, men sen måste man då må dåligt. Gråta ögonen ur sig, slå på saker, sabba ett bord, all porslin eller bara sluta äta.

Hur man än sörjer så krävs den här extrema perioden, för utan den så hänger sorgen kvar som ett mörkt moln ovanför huvudet och gör sig påminnt hela tiden.

Nej, det går inte att radera känslor, och det går inte att undvika känslor.

Man måste leva det, men har du tur så kanske du inte behöver leva det så länge.

Sen kan man börja jobba med sig själv, sakta men säkert ta sig framåt tills man tillslut upptäcker att världen och framtiden nog ändå ser ganska ljus ut. Till slut kommer man på sig själv med att skratta, vara glad och vilja göra saker igen. Vilja må bra igen.

22.22

Dödsfall förändrar allt.
Det sägs att när klockan slår 22.22, 11.11 eller 00.00 så ska man få önska sig något.

Men jag har ingenting jag önskar just nu som verkligen kan slå in.

Just nu vill jag bara mysa in mitt huvud mot ditt hjärta, kyssa din hals och räkna kotorna med min hand.
Kom tillbaka.


En liten himmel i ett stort helvete

"jag visste inte att känslor kunde svida så. att en sekunds svaghet, förlorad kontroll och att bara inte hålla tillbaka, kunde skada mig så.
det är så svårt det där. han var allt jag drömt om och ännu mer med det där busiga bruna håret, de mörka ögonen som såg sådär kittlande, genomträngande länge på mig. som om jag var någon, någon speciell.
han spelade gitarr för mig ibland och rökte gjorde han också. jag hade aldrig tyckt om tanken på cigaretter, men innan jag visste ordet av, var gitarrer världens bästa instrument och ingenting fick min mage att kittla så som brunt hår och en cigarett.
fortfarande kommer jag ihåg honom. jag minns så väl de där starka käkbenen, den överväldigande ryggtavlan och hans stora varma händer. de där förbannade händerna, med de där bestämda beröringarna som fick mig så knäsvag att jag inte ens kunde stå. de där förbannat underbara händerna som kunde få mig till vad som helst. hans förbannade mjuka läpparna mot min hals som alltid lyckades få mig dit han ville ha mig.
han sa att han ville ha frihet, lätthet och lugn. han sa att en resa var frihet. det spelade ingen roll vart han for, bara att han skulle bort härifrån, till friheten. jag förstod aldrig riktigt vad han menade med det. för mig var han frihet. frihet från mitt då annars mörka liv och förvirrade värld.
han sa bara att han inte ville stanna. han sa att man måste ha ett krossat hjärta och en trasig själ för att tappa bort var hemma är.
jag förstod det inte då, men nu vet jag precis vad han menade.

kyss mig, ta mig in i din värld, få mig att glömma den här tomheten, hjälp mig känna något. Något annat än det där tomma som ekar inom mig ända sen du försvann.

Med en gitarr i handen och en cigg i munnen var han där igen. bara för att ännu en gång gå sin väg."


Förvirrad

Syftar du på mig.... eller är jag helt ute och cyklar nu?
Kan du inte bara tala klarspråk så att jag slipper detta?
Du fattar verkligen ingenting ibland...


Tisdag

Det har varit en väldigt bra, och en väldigt dålig dag idag.

Det dåliga orkar jag inte ens skriva om.. Pallar inte ens tänka på det just nu.

Det bra däremot... Jag har varit på Introduktionskurs idag, jag ska ju jobba på gruppboendet i Vindeln för handikappade, introduktionskursen gick rätt bra. Kände mig lite velig där när man hamnade i samma grupp som dom som jobbat med det där i typ 20 år istället för dom som var nya, jag var ju den enda som inte kunde nått typ.. xD i min grupp i alla fall. :) Jag fick kläm på allt tillslut i alla fall! :)

Sen fick jag också ett samtal idag, ÄNNU ett samtal kanske jag ska säga. Jag blev uppringd av ännu fler som ville höra ifall jag inte var intresserad av sommarjobb. Efter det att jag tog Handikapp-jobbet så har 3 stycken ringt som jag fått tacka nej till, hur awesome är inte det?? :O

Fast lite tråkigt såklart... Men ändå! Jag är nöjd också eftersom det visar som på att jag är intressant, so to speak ;D hähä

Nej, jag tror det räcker för nu. Blir fler inlägg senare... men just nu känner jag mig bara jävligt off...

It hurts to say goodbye once, but to do it twice is torture.

Min älsklingslåt <3

Your eyes have more power than vampires
You bit my mouth and then left me
On the floor shivering and aching for more

Your smile is more dangerous than reptiles
You shot your poison in my skin
And now I can’t get you out of my mind

Help me babe, I got a hole in my heart
My head is spinning I feel so high
Release me darling from this pain in my side
And please, freeze my senses with your kiss

Your lips more addictive than sugar sticks
Make me dizzy and so light I could fly
I think my brain has melted down

So there, now that you know
That I care for you, yeah
Be fair cos I'm a fool in despair
And you got your hands round my neck




Den här låter beskriver så jävla ba hur jag känner ibland.
Jag satt och pratade med Anna idag på bussen hem, om de där människorna, killar i mitt fall, som bara har den där dragningen.
Det är något med allt han gör, hur han ler, pratar, för sig... Allting är bara perfekt hos den människan. Känns det som i alla fall.
De människorna är som nån jävla magnet, blickarna dras ditåt, benen tycks röra sig själva och gud förbjude att du får en kyss.  Man vill aldrig sluta och man känner sig nästan berusad efteråt, man behöver vara ännu närmare.
Ändå känns så nära man kan komma, aldrig nära nog.

Jag älskar att ha den känslan. Men ibland hatar jag den också. För när den dyker upp för någon som är farlig för mitt hjärta så blir det krångligt. Kan man verkligen låta bli bara för att hjärnan säger det?
Alla säger ju att det är hjärtat man ska lyssna på.

Alla pratar om det där "klicket", men det är inte ens ett klick. Det är en stund, en särskild stund som du inser att du är fast.
Gud vad underbart det skulle kännas att ha den känslan igen. För någon ofarlig, den här gången.

Nej harreligen, jag ska sluta dricka, jag blir så himla dramatisk, tycker ni inte det? ;)

Nu ska jag sova så jag kan kliva upp till inskolningsgrejen imorgon! :)

Godnatt peeps!


At first you love the thrill, then you get hooked and realize that you love something volatile

Går man enbart efter sina impulser så blir livet som en berg- och dalbana.
Du har ibland underbara, himmelska dagar, och ibland har du sorgfyllda, helvetesdagar.

" Det går bra ända tills det inte gör det längre. Det är inte som smutset på kroppen som bara blir mer och mer, nej det är mer som att kliva på en mina. Du gör ett snedsteg och du är körd. Det går helt enkelt bra tills det inte går längre. Du får egentligen aldrig någon förvarning. När du trampat på minan kan du inte ändra dig längre. DU är redan sprängd. Det är inte som smuts du kan torka av dig igen, eller att du upptäcker att du håller på att bli skitig. Nej, det blir bara en fet smäll, och sen kommer ångesten."
- Bästaste Jonas


Förlåt förresten.....

över den dåliga uppdateringen de senaste dagarna!

Men jag hade ingen dator och det finns tyvärr ingen blogg.se app till android än vad jag har sett... :(

Helgen

Den här helgen har varit jävligt knas.
Den har varit underbar, jätte rolig, hemsk, fruktansvärd, lugn, vild, fruktansvärt avtändande men också jävligt het på sina håll.
En konstig helg.
På Fredagen blev det en hel dag med SPA (<3) underbart där, lugnt och skönt med öl och cider och bastu och bubbelpool och en jävla massa grejer. Hur härligt som helst!
Sen lördagen började skit bra med att jag umgicks med Rehn och sen blev det middag på stan med familjen och sen blev det Pirates 4 på bio, 3d så klart, och sen blev det fest.
Först blev det att dricka 1 ½ liter jäger och redbull på alldeles för kort tid hos Annie, sen drog det iväg till sommardroskan. Sommardroskan började lite segt, sen blev det roligt och sen kände jag mig antastad som fan.
Sandra pös iväg och jag tänkte att jag kan minsann hitta kompisar, problemet var bara att vart enda gäng jag snackade med var kåta fulla äcklon. Nej okej inte precis alla. Men det allra flesta.
Något jag inte tål är när det är främmande händer som taffsar lite hitan och ditan och tror sig faktiskt komma någon vart med det. Jag blev less helt enkelt, Särskilt som jag dessutom fick en av de där äcklona efter mig...
Följde med överallt trots att jag sa att jag inte var intresserad.... Jävligt drygt...
Ska aldrig fara ut och vandra omkring själv nå mer... Hemskt.. :(
Slutade då alltså med att jag ringde jesper och bad honom rädda mig xD haha så han mötte upp mig (jag sprang fan till sjukhuset xD) och sen for vi iväg till festen han var på istället. Det var rätt lugnt där eftersom alla typ precis hade stuckit, men ja.. Det var fortfarande JÄTTE, JÄTTE mycket bättre än droskan.
Kände mig typ trängd i ett hörn nästan, kunde ju inte gå någonstans! xD haha!
Söndagen började med en massa vatten och ja.. Vattten. Sen blev det Pirates marathon hos Anna. Det var faktiskt riktigt nice, jag ÄLSKAR ju dom filmerna!! Världsbäst! Så klart blev det dricka den kvällen också, marc var ju där så vad förväntar man sig liksom? xD
Sen blev kvällen lite konstig.. Av olika anledningar... Trevligt mest, mysiga tillfällen att tänka på idag, men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag tycker om det här nu... :P 
Av olika anledningar, men mest det faktum att jag försöker lämna det dåliga bakom mig, jag är på ett bra ställe nu. Skulle säkert kunna komma till ett ännu bättre ställe också...
Jag vill helt enkelt inte flytta bakåt, jag vill hålla mig på ett bra ställe och inte känna att jag riskerar något som skulle kunna få mig att må dåligt igen. Vill inte sabba nya reltioner med vänner till exempel. Prio 1 just nu nämligen. ;)
Men, men vi ser väl. Än så länge är jag bara nöjd och glad med trevligheter jag kan tänkte tillbaka på till ikväll, hähä! ;D
Näe nu måste jag kila. Bror min vill ha sin dator... :( bilder kommer!.... kanske

Maybe baby you're too pretty for me

Förlåt för dagens dåliga uppdatering, men jag hade en dålig början på dagen. Ja jag vet, sluta klaga liksom..
Men jag ska förklara allt nu! :)

Jag vaknar upp, kollar mejlen och ser att jag fått mejl från min lärare: "Sandra, jag tar semester imorgon så vi måste ha de muntliga redovisningarna redan idag, jag slutar 11.30 så ring mig innan dess."
Vad gör jag? Jo jag ser att klockan är 11.00 så jag panikar lite lätt, enligt min planering skulle jag nämligen förbereda redovisningarna idag och öva så att jag skulle kunna hålla det imorgon på morgonen men nu gick jag från att ha en hel dag på mig till ungefär 15 minuter.

Jag sätter mig och tok pluggar in skiten och babblar på som ett jävla svin om allt som har med Mark Twain att göra. Jag gör redovisningen, det går galant! Men sen säger hon de ord som verkligen fuckade upp mitt humör..
"Så, då var det bara frankenstein redovisningen kvar då, kör på!"  VA? EN TILL? Tänkte jag...

Jag letar febrilt mellan alla mappar och klickar upp bokrecensionen på Frankenstein medan jag babblar på om det lilla kom kom ihåg ur boken. Jag stakade mig fram och försökte verkligen komma ihåg, min lärare läste nämligen boken samtidigt som jag och ÄLSKAR den så hon vet ju liksom ifall jag skulle säga något som inte stämmer.
I alla fall så lyckades jag ganska bra med detta, hon blev imponerad över mitt uttal och resten löste sig along the way, PUST!

Nu troddejag att mitt helvete var över, men icket. "Okej, då var det bara provet kvar då, det tar 3 timmar och du måste göra det före klockan 4 så det är väl bäst att börja med en gång?"

Så var det bara att kämpa på - igen! Jag satt där i mina 3 timmar och gjorde det där sviniga provet och guuud vad jag pustade ut när jag trodde mig ÄNTLIGEN vara färdig.... Men icket.

Jag får ett mejl: "Du Sandra du kanske inte såg det, men när man klickar in på en av diagnoserna så är det ytterligare en redovisningsuppgift som hamnat fel som du inte har gjort än. Det är 1 större uppsats och 2 mindre uppsatser samt hörförståelse, jag behöver ha det inne före klockan sex idag, lycka till!"

WHAAAAAT???!?!?!?!?!!!!! Jag var ju KLAR?!?!  :O

Men vad gör man? Jag pluggade i mp3n i öronen och körde på som en besatt, jag skrev och skrev och skrev och läste och läste och läste och gjorde de där jävliga uppgifterna, och gissa vad? Jag hann i god tid före klockan sex. Jag var färdig med allting före fyra faktiskt.

Så, så bra kan det gå när man har nån som försöker elda en i baken, nog fan gåre fortare alltid! ;)

Men nu kanske ni förstår, att jag inte har haft så mycket tid över...

Vad har jag gjort sen klockan fyra då?

Jo, jag har först sett nästan hela How to lose a guy in 10 days (världens bästa film om du frågar mig), sen har jag msnat med en liten hopplös kåtpelle som faktiskt är hemskt skojig att tjattra med, sen blev det en lååång promenad med min bror, sen blev det matlagning och nu måste jag iväg och köra snittar och annat smått och gott till imorgon. :)

Jag kan inte skriva vad vi faktiskt ska göra eftersom personerna som vi ska kidnappa kanske läser detta, men det kommer att bli ÅSM i alla fall! ;)

Så som ni ser så är min kväll ganska så utstakad den också.. Kanske skriver nått fler inlägg sen blev bilder från när vi gör snittarna och så, vi ser väl. Men for now så får ni faktiskt ursäkta min frånvaro litegrann.

Skriver så fort jag kan! :)



Dusch med denna efter köksarbetet då. Kärlek <3

yeye I'm such a girl, well, get over it! (A) ;)

Wish

Jag har tusen och en önskningar just nu. Men särskilt en. Den enda som jag INTE kan ta upp i bloggen.
Suck.
Jag hatar att jag ibland bara inte kan ta upp grejer för då blir det illa. Man måste ju försöka bevara andras hemligheter du fått veta lika väl som man bevarar sina egna, och just detta är något som jag också önskar mig.
Precis exakt samma sak. Det är också därför som det är lite illa och också därför jag inte kan säga vad det är, för då får jag nog en rejäl omgång skäll. xD

Men jag kan tala om för er i alla fall, att den här önskningen har cirkulerat i mina tankar ända sen jag fick höra den först, vilket är ungefär 1½ vecka sen. Jag drömde om den inatt och kan inte riktigt släppa den....

Det kan nog ta ganska lång tid innan jag kan faktiskt berätta för er vad det är jag verkligen vill just nu... Men jag lovar att när jag kan berätta så kommer jag. Fixar jag det här önskningen så att den faktiskt slår in så då jävlas kommer Sandra inte att vara tyst för 5 öre! Jävlar så kommer jag blåsa ut vad det är så högt att ingen missar det!

Förövrigt vill jag fixa körkortet och skolan. Dessutom vill jag ut och partaja innan jag börjar jobba!

För när jag väl börjar jobba så försvinner ganska många helger... :(

Men det är sjukt mycket pengar med det i alla fall :]

RSS 2.0