These were the moments I was thinking that heaven must exist, and these were the moments I realized hell exists on earth


Day 1 - Bild på mig och 15 intressanta fakta



Intressant fakta

1
. Jag skär mat med fler än en komponent i lika många delar. T.ex skär jag köttet i lika många delar som det finns pommes etc.. :P

2. Ibland får mina ögon ryck så jag siter och blinkar och kniper ihop ögonen jätte hårt hela tiden i någon dag xD detta kallade mina föräldrar för "koögon" av någon anledning xD

3. Jag dricker thé varenda dag! Pepparmint är favoriten! :)

4. Jag älskar att träna! Jag är skadat lat och gör inte mer än jag måste i övrigt men när det kommer till träning tar jag ut mig totalt!

5. När jag var 3 år gammal hade jag utvecklat en förkärlek för matlagningsprogram och såg det jämt. Försökte mamma och pappa byta till Bamse var jag inte nådig!

6.
Förutom matlagning så tittade jag även på opera... Jag såg opera fram tilld et att jag gick sexan kanske. Nu menar jag alltså inte talkshown utan OPERA.. (A) Udda unge var jag... :P

7. Jag älskar att klättra i träd! Jag har alltid älskat naturen, mest för alla "äventyr" mn fantasifulla hjärna hitta på! :)

8. Jag läser mycket. När jag var typ 12 fick jag Margit Sandemos Sagan om Isfolket, en bokserie på 47 böcker. Jag läste ut det pinsamt snabbt!

9. Jag skrattar minst lika mycket när jag ser komediserier med någon som när jag ser själv. Ni vet: "HAHAHAHA, HÖRDE DU DET DÄR? ÅH JAG DÖÖÖR! HAHAHAHA!", ser mig omkring och inser att jag är ensam "..." glor envist på skärmen igen och skämms i tystnad.

10. Identifierar mig med musik. Musik är jag. Musik, låttexter och hela låten är mitt liv. Jag identifierar mig med det. Det är som en dagbok man inte behöver skriva själv. Jag älskar musik!

11. Jag har alltid fått höra hur mycket folk beundrar mig. Min styrka, mentalt. Men egentligen är jag inte så stark. Jag är nog bräckligare än man kan tro. T.ex innan Nicke kände mig ordentligt skojade han lite för mycket med mig. En gång blev jag ledsen och min dåvarande pojkvän Christoffer pratade med honom i köket och Nicke kunde inte tro det. "Va, Sandra? Nää.. Hon är immun! Hon kan inte bli ledsen." Chockerad var han när han insåg att jag visst inte var så tuff som jag försökte få alla att tro att jag var.

12. Estrellas grillchips och pepparchips tillsammans med Ben och Jerrys cookie dough och strawberry cheesecake är universums absolut GOOOODASTE "ätbarheter" (?) :D

13. Jag är den hopplösa romantikern personifierad! Jag önskar att mitt kärleksliv var som en romantiskkomedi. Jag är en total sucker för romantik och ge mig lite komplimanger så faller jag som en fura! Nej inte riktigt kanske.. Men romantik lever jag på länge! Ett gulligt sms sparar jag och läser om och om igen i någon vecka och är verkligen löjligt super lycklig!

14. Jag drömmer något varje kväll. Oftast mardrömmar. 28 dagar i sträck drömde jag varenda natt om mitt ex, det var fruktansvärt jobbigt. Nu är det mindre. Men ett ex är ju som en mardröm, eller hur? ;) Haha nej jag skojar bara. Men Jag drömmer alltid. Mardrömmar består av mord, spöken, djävulen och svek från mina närmaste.

15. När jag var liten sprang jag jävulskt fort. Rekordet var 60 meter på 6.75 sekunder. :)

30 days

day 1 - En ny bild på dig och 15 intressanta saker om dig.
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Så djup en längtan...

"Jag tål. För henne tål jag vad som helst."



Jag berättade för dig att jag måste skriva varje kväll. Jag hade gjort det så länge jag kan minnas, eller.. Från den femte Januari 2007 i alla fall. Du frågade mig ifall ditt namn fanns med där, jag ljög när jag sa att jag inte visste.
Men jag kunde ju inte berätta om alla sidorna om ditt mjuka bruna hår eller de där mörka ögonen som obönhörligt drog mig till dig och tvingade mig erkänna för mig själv att jag ofrånkomligt fallit för dig. Att jag inte kunde tänka mig att vara utan dig, att jag förlorade kampen, att du till slut vann mig. Även fast du kanske inte ville. Jag kunde inte berätta för dig om de kvällar jag satt mig ute på bron och stirrade upp mot stjärnorna, bara för att det var lättare än att vara ensam i ett nattsvart rum i en tom säng. Hur skulle jag kunnat tala om för dig att jag fortfarande stannade där ute efter att mina nakna tår inte längre hade någon känsel, i hopp om att det skulle sprida sig så att jag till slut inte kände något alls?.. och att det inte fungerade? Det kunde jag inte.

And there's no sense in playing games when you've done all you can do

Jag och Jasmine fick ett infall härom dagen att baka chocklad muffin, YUM YUM! :D



Hon gjorde en chocklad frosting......



Jag gjorde en hallon och vitchoklad-frosting! :D ... Sure, hennes vart finare... men till mitt försvar så ställde Jasmine till det så att det blev en massa vatten i min frosting innan jag skulle smeta på den... Så det blev inte som det skulle riktigt.. xD .. Sure jag kunde sagt nej till idén hon hade som råkade vattna min frosting.. Men vad visste jag liksom? xD
Men min var godare! :D Enlig mig iaf xD haha



Osminkad, direkt efter badhuset! xD haha det kanske inte syns riktigt.. Men är osminkad i alla fall... :P



.... Här är jag dock sminkad.. xD

Weekend fun

Helgen har vart lite crazy,
Fredag = rickard + event
Lördag = Fyllelan med alldeles för mycket rom och cola och melodifestivalen.: Skumt det där, alkohol får en att tro att man sjunger som en riktig popstar! Små pinsamt, men jag överlever skammen. (A)
Söndag = Myskväll med familjen, Pappa bjuder på lite mycket vin och nu sitter jag här. Yaay! xD

Haha har varit så skadat partysugen hela helgen.. Illa! :/ Måste ju göra nånting åt detta snart tycker jag! :)  Tycer verkligen jag har varit duktig tillräckligt länge nu alltså..

Återkommer med seriösare inlägg såfort jag blivit lite lugnare! :D

Live like you are going to die tomorrow and love like it's never going to hurt


Tänk om kärlek inte räcker

Jag minns första gången jag tänkte på det. Kärlek, hur långt räcker det? Jag var ensam den gången. Jag hade ingen speciell. Men jag minns det ändå. Jag såg ett äldre par, kring 80 år var dom. De satt och höll varandra i handen, en puss på kinden då och då. Jag undrade vad de hade gått igenom. Vad var derad historia? Sen tänkte jag på människor i min närhet. Kärlek verkade inte räcka.
Jag minns andra gången jag tänkte på det. Det var väl ett halvår sedan nu om inte mer. Jag mådde inte bra då. Jag var inte ensam längre, men jag önskade att jag var det. Jag upptäckte då att jag hellre var ensam än att vara i en situation där jag önskade att jag var ensam. Den dagen satt jag och tänkte på det här med kärlek igen. Då hade jag upptäckt att det inte räcker med kärlek. Men jag kunde inte förstå varför. Där sprack min barndoms dröm. Ni vet, kärlek utan gränser, kärleken övervinner allt, etc..
Det fanns inte i min värld längre.

Min mamma brukar alltid säga att man uppfostrar den man är tillsammans med. Man lär denne vad som är rätt och fel. I alla fall jämtemot en själv. Man lär varandra vad som är okej att skoja om och vad som inte är det, till exempel. Jag såg på "Mannen som talar med hundar" idag. Hans filosofi är att först kommer motion, sen träning och till sist kärlek. I den ordningen. Kanske fungerar det likadant md människor?
Om man gör det misstaget med sin partner som många gör med hundar så går det kanske inte bra?

Kärlek, träning och motion. Den ordningen. Det är inte bra. Inte enligt Cesar i alla fall. Man måste motionera hunden så att den inte har all uppdämd energi att ta ut på ingenting och sen ska den tränas så man får någon pli på den och sen kan man överösa hunden med kärlek. För då har den lärt sig.

Kanske borde man göra samma sak med människor? Kanske inte gå ut och "rasta" sin pojkvän, men jaa.. Kanske inte hållt för hårt i kopplet? So to speak.
Ett förhållande fungerar ju inte heller om partnern hela tiden överskrider gränserna för vad som är okej och inte. (olydig om det var en hund) Det blir jobbigt för vägrar partnern lära sig vad som är sårande och inte och fortsätter skrida över gränserna och fortfarande blir överröst med kärlek så kanske den personen inte tycker att det är så "viktigt". Du älskar ju denne i alla fall.

Kanske ligger något i det?
Nej vilka tankar jag har alltså! Hehe!

Men i alla fall... Vad gör man om man älskar varandra men det bara inte fungerar? Vad gör man om man så innerligt älskar sin partner men något står i vägen för förhållandet? Tänk om kärlek inte räcker till?
Jag vill inte tro att kärlek inte räcker till.

Jag tyckte mig ha fått bevis för att kärlek ibland inte räcker till. Men det är väl kanske snarare så att kärleken inte räcker till om den är ensidig. Om båda känner samma sak så kan jag inte överge min tro på att det löser sig. På att det paret kommer att klara sig, för vad det än är so dyker upp så ordnar man det på något vis. Man flyttar tillsammans, jobbar extra för att ha råd att ses oftare, etc..

Det SKA ordna sig! :)


Hur vet man när kärleken in räcker till längre?
 Hur vet man när det är dags att ge upp?


Thoughts of the past

Jag var hoppfull den där dagen. Det var precis som alla andra dagar vi hade setts egentligen. Men ändå var det annorlunda. Jag kunde känna vinterstormar virvla i mig, inte en endaste del av mig kunde vara stilla. Jag liksom, vibrerade. Jag minns den kvällen i gick nere vid hamnen, jag hade ingen aning om vad vi skulle göra.  Du var underbar. Det var allt jag visste. Men du skulle åka. Du skulle lämna mig och inte finnas här mer. Jag vågade knappt se på dig, tänk om du skulle se att jag stirrade? Pinsamt. Men jag kunde ändå inte låta bli. Du var så fin. Det där bruna håret, de där mörka ögonen... Jag önskade så hett att du inte skulle åka. Men du skulle ändå inte orka med. Ingen kunde. Jag var inte någon som andra klarade av. Men du stannade. För nu. Men det var bara en tidsfråga. Du var fortfarande hos mig då. Den kvällen. Jag minns dina ögon när vi nästan kommit fram till dig. Jag minns din osäkerhet. Jag kunde inte hålla tyst mer.

Jag - Jag vill ha någon, samtidigt som jag vet att det inte går. Samtidigt som jag inte vill alls.
Du - Jag vill ha dig.
Jag - Jag är komplicerad.
Du - Jag vet.

Du var äldre än mig. Stod högre än mig tyckte jag. Som om du var min chef och jag bara en anställd. Jag såg upp till dig, du var min auktoritet. Fast ändå inte. Men du stod över mig. Jag kände det så. När du då för första gången förklarade vad du kände kunde man tro att vi skulle vara lika. Efter att du visat dig sårbar.
Din auktoritet, status, respekten jag hade för dig. Inget av det försvann. Du tappade ingenting. 
Det var en bra dag.

The sacrifice is never knowing why I never walked away, why I played my self this way

LINKIN PAAAARK! <3  Upptäckte dom idag. Igen alltså. :P haha hittade en gammal, gammal spellista som jag hade. Hittade då en massa Linkin park låtar så jag tänkte bjuda på några gamla godingar! :)





... och nu lite nyare :)



och nu, GODNATT! :)


Roligt på msn!

Innan jag skulle ut och dra en träning imorse msnade jag lite med Sandra P, vi bestämde oss för att göra bilder för hur vi kände oss istället för smileysar... Eller snarare, hålla en konversation istället för att skriva? xD haha  Har inte hennes "smileysar" men ni kan få se mina! xD haha :P
 Jag utfärdar samtidigt även en fjortisvarning! Keep in mind, att vi INTE är seriösa!

SMINKFÖRKLARING - gårdagens smink jag inte orkade ta bort.. I KNOW! Men... Hård natt liksom xD haha

 Rawr? xD haha

 Skulle sträcka på mig, hon härmades med nå "modellpose" och då sträckte jag på mig igen och gjorde nått fult ^^

 Här har jag ingen aning om varför jag gör sådär.. Minns inte xD

 Skulle förklara hur ont i huvudet jag hade xD

 :P

 Haha jaa hon gjorde ungefär universums fulaste ;P gubbe xD STÖRD!

 OH NO YOU DIDN'T!

  ( Huva för maximerad ledsen-effekt!)

 :/


Jaaa såhär går det när jag har tråkigt... Herregud.. Pinsamt! Funderar fortfarande på om jag veeerkligen ska lägga ut de här bilderna.. Kanske ska tabort det utsmetade gamm-sminket och göra om det? Men jag ORKAR ju inte.. xD haha ni får garva åt mig och min nyfunna fjortishet helt enkelt! :)





Bjuder på två mindre löjliga också... Men nu ser ni ju hur mitt hår ser ut också!

 
1. Blond 2. Gammal hårfärg, brun (typ) 3. Rött 4. Rosa


Bye bye, nu ska jag dra ut och träna! :D

NEJ NEJ NEJ, STOPP, AVBRYT, NEEEEEEEEEJ!!!!!!

Japp så brukar det låter när man skriver fel sms. Har ni gjort det någon gång?  Det har jag. Klantig som jag är.. (A)

Jag satt och läste på felsms.com och höll på att garva/skämmas ihjäl som vanligt! Så jag tänkte dela med mig av ett par egna felsms och sen några favoriter från felsms.com :D  Bra va? Here it goes...

Till: Dåvarande pojkvän
Sms: Alltså åååååh, han är så JÄVLA korkad! Seriöst, han fattar verkligen INGENTING! Det är ju så man kokar alltså.. Han kan väl åtminstone säga förlåt? Jävla jumbo..
Svar: Vad fan nu då? Du sa ju att det var lugnt? Helvete jag ringer upp dig igen nu!

Förklaring: Skulle skicka till min bästavän som visste allt. Hade bråkat med killen i 3 dagar, orkade inte mer så sa att det var lugnt när han ringde för att tjaffsa mer. Han hade hånglat med en tjej på en fest när vi precis blivit tillsammans, dom umgicks rätt ofta fortfarande så jag blev orolig. Han han förklarat för mig vad som hänt men inte sagt förlåt för han tyckte att det var "så längesen". IRRI! Jag skyllde i alla fall på att det handlade om min bästaväns pojkvän eftersom han precis varit otrogen på henne så killen min köpte det ;)

Till: Kille jag dejtade, började bli seriöst
Sms: Faaaan så jädra hemskt.. Han är på toa nu.. Jag är så jäkla nervös! Vet inte ens varför.. Men han är så hiiiiimla snygg! :] Nej.. Fan.. Jag skippar det, nu flyr jag! Du är min räddning, OK? Frågar han så behövde du mig, du är ledsen, ok? Kommer snart!
Svar: ( Hahahaha *garvar* ) Åh nehejdu, du ska ingenstans! ;) <3

Förklaring: Haha jag hade följt med dejten hem, en kille jag började bli seriös med efter mitt första riktiga förhållande ( ;) )  haha jag var fortfarande osäker på vad jag ville och min bästavän var min nödräddning ifall jag skulle ångra mig. När jag fick svaret på smset hade jag redan tagit på mig jacka. Killen gjorde nått ninja-move och var bakom mig från ingenstans.
Jag skämdes som en hund när jag insåg mitt misstag och att han stog och skrattade åt mig gjorde inte saken bättre! Vi hade i alla fall en lugn filmkväll. Han retades dock inte så lite den kvällen vill jag lova.
Högröd i ansiktet var jag också! Ville bara dö den kvällen!


NU SMS FRÅN FELSMS.COM

Till:
Kille jag satt på Bio med
Sms: Jag får panik. Jag sitter med Joel på Bion nu och jag håller på fiser ihjäl mig. Kan man portionera ut små doser utan att det märks?
Svar: Inget


Förklaring: Jag ville dö när jag så att han tog upp telefonen och läste ett sms sen lutade sig mot mig och sa att jag skulle försöka hålla mig o 20 minuter till för då var filmen slut.



Till: Pojkvän
Sms: HAHAAH ! Han tror han va så jävla grym men hans kuk är typ 4 cm , det känndes inte ens ! <3
Svar: Ehm.. Jag hoppas att du inte snackar om min kuk men jag hoppas samtidigt att du gör det för vems annars?

Förklaring: Jag och min kille hade haft sex för första gången och när han åkte hem hade jag tänkt smsa min bästavän men det kom till honom istället. Jag ringde honom och sa att det var min kompis som skulle smsa från min mobil. Jag tror inte han trodde på det men han förlät mej iallafall. Men jävligt pinsamt aso!


Till: One nigt stand
Sms: Jag dör.. Åkte hem med han den där rakade igår. Han gick ner och slickade mig och jag kände att jag hade en fis på gång som jag försökte och försökte hålla tillbaka men kunde inte så den pös ut. :S Hahaha
Svar: Det märkte inte jag. Men blir äcklad nu när jag vet det.

Förklaring:råkade skicka till just killen som jag gick hem med. Min vän som skule haft meddelandet skrattade ännu mer åt att jag skickade fel än för det jag gjorde.



haha ha en bra kväll allihopen! ;)



And everytime we touch I feel like I'm falling on my knees

Nehej du nu är det så extremt skadat cp mycket att göra att jag känner mig totalt kvävd. Jag blir irriterad för att jag har ne vecka på mig att göra klart spanskan och göra det jädra provet som kommer gå åt pipan. Jag är irriterad för att jag inte hinner det jag vill. Vill umgås med nära och kära men jag HINNER inte.. Inte just nu i alla fall.. Om några veckor kanske? Men hur bra känns det då.. Nej fy fabin för den här monsterkursen alltså.. :/
Sen blir jag irriterad för allt som hänt som jag måste fixa men inte kan fixa... Sen är det irriterande tt allt jag gör blir fel.. Hur mycket jag än försöker "vara snäll" eller ja, bry mig, så går det inte bra. Slutar alltid med att någon blir sårad. Trots att man försöker vara snäll men sen är det så jädra många inblandade och skit.. 

Skadat irriterande när man inte kan vara vän men vem man vill, när man inte kan träffa en person för att då mår någon annan dåligt och ursch.. SKRÄP!
Händer för mycket just nu, jag hinner inte! Seriöst, snart dödar jag mobilen, slutar logga in på facebook och sånt och isolerar mig här... Jag känner mig attackerad! :S 

Jag blir ju fan nermejad från tusen olika håll! 

Nej fy tusan.

... och förutom det... JAG KAN INTE FATTA ATT JAG GJORDE BORT MIG.... IGEN!?!?!?! Vad är det för fel på mig? Detta är typ... femte gången nu? Alltså jag typ dr av skam varenda gång men ÄNDÅ... ÄNDÅ lyckas jag ställa till det för mig.. IGEN!

Damn... 

Fan alltså, jag och min stora trut alltså.. Ibland önskar jag att man hade nått slags "filter" för vad som hoppar ur käften på en alltså.. Shit.. xD 

Vara bara tur att jag gjorde bort mig inför rätt person den här gången.. Sist gick det inte riktigt lika bra.. Jädrar vad jag fick förklara mina grodor då alltså.. 

För jag menar ju inte att vara elak eller så.. Jag menade bara att det var jag själv som tyckte det där är krångligt och svårt.. Inte att DU är det... :S herregud ibland hoppar grodorna ut som på löpande man.. 

TEJPA IGEN KÄFTEN PÅ MIG NÅGON!


 

Söndag och död

Japp efter nattens bravader är jag nu helt DÖD! Seriöst.. Jag skulle behöva koffeinpiller, alternativt sömn och en jävla massa mer..

Men tror ni att jag kan gör det kanske? oh noo... Jag ska pysa iväg och träna nu jag... Herregud vad jag utsätter mig för alltså! :O Känns ungefär som om jag kommer att kunna vifta på armarna som bäst men inte så mycket mer än så.
Meeen vi ser väl, sandra ska göra sitt bästa! ;)





Mina NYA träningskläderna på, one, two, three, GO!

.... Ignorera min feta klädhög... :]

Ska vi.. sexa till det ikväll älskling? ;)

Jag satt precis och läste igenom aftonbladet som vanligt när jag snubblade över en artikel som fångade mitt intresse.

"Grattis älskling, vi ses i sängen!" Så löd rubriken och jag var bara tvungen att kika! Det var en kvinna där de skrev om som hade gett en alldeles särskilt födelsedagspresent till sin man:

Sex varenda dag i ett år! Fan vilken bra present!!! :O

Haha vettetusan om jag skulle vilja det.. Tänker bra.. skulle man inte bli grymt öm då? xD haha jag vet inte.. men himla frän present ändå!

Det konstiga i artikeln var dessutom att mannen inte hade velat göra det först. Han tyckte tydligen att det var oromantiskt. Det tyckte jag var lite konstigt, för har man varit gifta några år och vardagen sätter in så är det ju svårt att göra något spontant, visst. Men ska man ha sex varenda dag i ett år så är det väl bara att skapa en romantiskstämning när man känner för att göra det. Eller?
Bara för att man fått ett löfte om sex varenda dag ie tt år så behöver väl inte det betyda att det är värsta oromantiskt och mekaniskt heller?

Tycker inte jag i alla fall. Visst kan det nog lätt bli så, men det behöver inte vara så.

Dock beskriver paret det som att de kommit varandra mycket närmare och nu 5 år senare, efter det där året med sex så är det som om de fått en ny uppsättning verktyg att hantera vardagen och problem med.
Det var det bästa de hade gjort.

Dock skulle hon aldrig göra om det igen. Vilket jag kan förstå. Det är klart som fan att amn inte vill varenda jävla dag ett helt år... Men fy fan vilken bedrift alltså! ;)

Det blev då ett jäkla liv i kommentarsfältet, vissa var positiva en vissa var så jäkla negativa alltså:

"Nej fy fan, hur kul är det att vara tvungen att ha sex varenda dag?"

"men så tokigt, sex mellan två personer sker ju när det sker, inget man förbestämmer haha sjukt, ibland vill man väl ha det väldigt ofta o passar det inte tjejen så ska man inte tvinga eller att hon ska känna att hon får "bjuda" till..det sker när det sker, sker det inte alls nej då är det baj baj eller ta reda på varför man aldrig har sex"

osv,osv... En massa kommentarer om hur DUMT detta påtag var. Men jag tycker inte det! Visst är det nog absolut inte nånting för alla. Kanske inte för mig heller, men va fan. Är man beredd att göra det så är det ju faktiskt en otrolig grej att göra!
Tycker inte man ska döma sådär. Vissa är inte bekväma med sex som inte är spontant medan vissa behöver planera in det och inte tycker att det är sämre för det. Varför ska det bli så livat kring bagateller
 hela tiden för? ^-^

Något att fundera på om man själv gifter sig nån gång och ska ge bort en ordentlig 40-års present! ;)


Kvällsmys + Inköp

Nu ska jag snart pysa iväg och dricka thé med min lillasyster. Blir tjejsnack som vanligt. :)
Men nu tänkte jag dela med mig av lite nya inköp jag gjorde igår! HEEEEEL NÖJD! :)





... komemr mer bilder imorgon! :)




Fantasier

Jag har nog världens livligaste fantasi. Japp jag tror faktiskt att jag är topp 10!.. Om man räknar bort sinnessjuka människor då.. :P

Men faktiskt, när jag går på promenad och lyssnar på musik så försvinner mina tankar iväg. Ni vet som för JP i scrubs!
Hopplös är jag på det där! Höll på att bli påkörd idag pga det.. Det är som att mina fötter rör på sig men jag är inte riktigt "med" det är därför jag ibland promenerar i flera timmar. En gång promenerade jag helt frivilligt i 4 timmar. När jag kom hem upptäckte jag att jag var alldeles blöt och kall. Det regnade ute och jag hade inte ens märkt det.. SKUMT! :O

Idag gick jag på promenad och fastnade verkligen i låten Here's to the heartbreakers - Katy McAllister.
Inte för att det är en sån bra låt men den fick min fantasi att göra en rivstart och vips så befann jag mig åter igen i min egen perfekta värld. En fantasi värld, men lika underbar för det!

Jag går även alltid på promenad när jag funderar över något, grubblar över något. Det är som att tankarna går igång med dels musik men också när benen rör sig, det är som att man "vevar igång" tankarna! :)

En annan skum grej jag gör är att jag låtsas göra saker i fantasin som jag aldrig skulle våga/klara/tänka mig att göra i verkligheten.

Till exempel när det är jobbigt i en relation. Då kan jag fantisera upp en scen, en scen där jag gör slut.

I fantasin händer allt lika realistiskt som det skulle göra i verkligheten, det är lika hemskt, lika sorgligt och svårt.

Men jag gör det.

Det är det som är skillnaden. Jag kan må fruktansvärt dåligt och egentligen inte vilja mer. Men känslorna sitter där. Jag faller inte lätt för människor, men när jag väl gör det så brukar det sitta rätt hårt så för mig att göra slut har alltid varit svårt. I mestadelen av mina relationer har det varit jag som gjort slut. Har bara blivit lämnad 2 gånger.
Men dom gångerna jag gjort slut har jag inte varit kär. Inte på riktigt.

Så därför flyr jag till fantasinsvärld och gör slut där istället. På så sätt kan jag som känna efter ifall jag skulle klara av att göra det..
Men oftast slutar känslan bara med att jag vill fixa allt och jag vågar inte. Jag känner det som att jag skadar mig själv bara mer då. Dumheter egentligen men försök säga det till en liten kicka som gått och kärat ner sig i fel person. ;) 

Men jag äääääälskar verkligen min fantasi! Ni skulle bara veta!
Idag till exempel så har jag varit i Turkiet och så har jag fått whitney houstons röst och så har jag gjort en egen musikvideo och på det så har jag blivit en världskänd psykolog/kock! Ja himla häftig är jag allt! ;)  I min fantasi i alla fall! ;)

What I hate

Vad hatar jag? Jo det ska ni få veta!

Att vara sjuk.. Det suger.. Särskilt förkylning! Det låter kanske lite udda, men en förkylning drar ner en så himla mycket så jäkla länge.. Det är inte typ 3-4 dagar jätte dåligt och sen är det bättre, nej nej. Det är typ 2 månader med konstant hosta, snuva, ont i halsen, yr i skallen, slem i halsen, huvudvärk, problem att andas och att känna sig svag som ett as.

Det suger särskilt när man ska träna! Ja det är värst då. För man vill ju liksom kunna ge allt, 110% varenda gång så att man verkligen tar ut sig maximalt på varje pass.

Men det går inte när man är förkyld. It sucks!! Ni fattar seriöst inte hur mycket det suger.. Jag blir galen! Jag är en sån som alltid ger allt, oavsett förkylning. Men det är inte bra.. Dock kan jag inte hjälpa det.. Det låter kanske jävligt konstigt för er :P
Men alltså jag akn inte hålla igen. Jag måste köra på fullt ut, sen kanske jag stupar halvvägs genom passet och ligger och flåsar som en döende och sen hosta slem och snyta sig om vartannat.. Trevligt? NEJ!
Men jag kan inte hjälpa det.. Jag borde ta det lugnt, köra på halvfart genom passet så att man klarar sig genom hela trots förkylning. Men tror ni jag kan det? Nej!

Jag blir så jädra peppad när jag tränar, hela kroppen blir sådär rastlös och vill bara köra på hårdare och hårdare och hårdare tills jag inte kan röra mig längre!... Men det är inge bra när man är sjuk.. Ni vet allt det där med att man kan sabba hjärtat osv osv. Muskelinflammation. Suger.
Jag vet allt det här men jag kan inte sluta.. :P

Nej nu peppar jag inför kvällens träningspass och försöker öppna upp mina i princip igentäppta luftvägar med thé och grejer.. Känner mig jävligt sjuk men känner bara hur jag sväller efter en dag utan träning. Huvva!
Nej då FÖRSÖKER jag hellre ta det lugnt på träningspasset och fara i alla fall. Jag ser väl hur mycket jag pallar. :)

Lite jävla anamma är det henne ändå! ;)

Visste ni att....

* Mina närmaste vänner i sjuan-nian kallade mig för bodybuilderbebis.

* Jag ser på anime och älskar det! Bleach och Naruto är mina hjältar! :] Hade du frågat mig IRL för några månader sen hade jag dock aldrig erkänt! ;)

* Jag har varit nästintill sängliggande till och från i några år. Pga sjukdom, skadade nerver kort förklarat. :P

* Jag är såååå avis på alla som dansar!! Dom som har dansar länge i alla fall för dels ser det så jäkla fint ut och dels så får dom så himla snygga kroppar! :O Sjukt avis!

* Jag tycker om att hjälpa andra med deras läxor och grejer för då känner jag mig värsta snäll och duktig.. Men jag hatar att göra mina egna, BLÄ!





And it cut me like a knife when you walked out of my life

Alltså.. En grej jag tänkt på..

För något år sedan tyckte jag verkligen att jag växt mycket. Relationerna jag haft haft jag lärt mig så grymt mycket om mig själv i. Det krävdes för att jag skulle kunna växa som person och lära känna mig själv på ett bättre sätt.

Nu när jag tänker tillbaka på mig för 2 år sedan och mig nu... Det är en SJUK skillnad. Än en gång..
Förut förändrades mycket.. Svårt att sätta ord på det.. Men mycket var förändringar till det bättre, fast det mesta var nog till det sämre.
Jag tyckte mig ha lärt min läxa och skärpte därför till vissa grejer. Tilliten satt inte lika hårt, jag klängde mig fast lite mer, försökte att inte glida ifrån varandra. Men det var så mycket mer som förändrades.

Sen hände andra grejer som förändrade allt.

Men nu.. Nu när allt är över, och då menar jag verkligen allt.. Nu när jag ser tillbaka på det som var mitt liv känner jag mig faktiskt ganska ledsen.. För.. Jag brukar inte vara svartsjuk. Inte utan anledning i alla fall.

Nu tänker nog några av mina ex (inte alls alla, det vet jag) som så att "Fy fan hon var svartsjuk som fan" bla bla bla.. men alltså, tänk efter.
Jag har aldrig haft fel. VARENDA GÅNG jag känt den där känslan.. Oron i kroppen, så har jag haft rätt. Något hade förändrats, antingen hade min pojkvän då redan varit otrogen, eller så skulle den personen snart bli otrogen, eller så fick personen känslor för en annan person så det tog slut. Sen har andra saker hänt också men som räknas in under samma kategori "misstankar blir verklighet".

Är det då så konstigt att jag varit svartsjuk? Nej jag tycker inte det. För hittills har jag fått bevis för varenda en av mina teorier.

Men det var inte det jag skulle snacka om.


Utan det är sjukt hur mycket man förändras.
För varje relation man har så förändras amn så jävulskt mycket. Kanske inte utåtsett men i alla fall jag ser på förhållanden lite annorlunda för varje gång, förväntar mig olika grejer varje gång. Man beter sig olika varje gång. Man lär sig vad man ska släppa och vad man bör diskutera. Man lär sig vad som är verkligen viktigt för en och vad som bara är grejer man "önskar sig". Man lär sig vad man ska tolerera och inte. Man lär sig hur man balanserar ett förhållande med vänner, jobb och skola. Man lär sig vad man vill ha ut av livet.

Det är så sjukt mycket jag har lärt mig de gånga 2 åren. Så sjukt mycket. Jag har förändrats. Det mesta till det bra.

Men just förhållandemässigt är det nog tyvärr till det sämre. Jag behöver kanske tid att läka? Jag vet inte. Kan detta läka?

Jag vet inte.

Jag vet bara att av allt jag lärt mig om mig själv så borde jag kunna klara mig mycket bättre nu än tidigare. Det är bara synd att det enda jag behöver för att kunna sätta dessa nya kunskaper på prov saknas. Mod.

Jag vågar inte. Jag är feg. Jag försöker rädda mitt hjärta the only way I know how.
Det låter kanske lite knäppt.

Men jag skulle aldrig kunna börja lita på folk bara sådär igen för det har jag lärt mig. Jag har lärt mig att människor inte är att lita på. De ljuger för dig, rakt upp i ansiktet ljuger dom och spelar sina kort så listigt att du inte har en aning om att du bli lurad. Du vill så gärna tro.

Jag vet att man inte kan lita på någon som står på sina bara knän och ber om förlåtelse.
Du kan inte lita på någon som ber på sina bara knän om att du ska tro på vad denne säger.
Du kan inte lita på någon, oavsett vad. Folk ljuger för dig. Till och med dina föräldrar. Kanske för att skydda dig.
Men alla ljuger. Jag är inte bättre själv. Eller tja.. Jag sjunker inte lika lågt som många i min närhet gör/gjort.
Men jag ljuger också.

Jag har alltså lärt mig att inte lita på någon oavsett om denna ser uppriktigt sårad ut, oavsett om denna person hotar lämna dig, oavsett om denna person gråter eller ber dig lita på dem med hela sin själv.

För det kan verka så. Men det kan vara en lögn.

En människa går inte att lita på.

Man måste hitta bevis. Har du inte bevis som styrker det personen säger så litar jag inte på denna. Oavsett vad den här människan säger till mig kommer jag aldrig att ge vika.

Tillit växer fram. Man förtjänar tillit.

Människorna som vill ha min tillit kommer att få kämpa jävligt hårt. För jag kan inte räkna upp en enda människa i mitt liv som jag litar på fullständigt bortom alla gränser.

Men jag hoppas verkligen att jag nån gång har en människa i mitt liv som jag aldrig kan drömma om att tvivla på.

Save you heart

...Ja varför gjorde jag inte det? Nej jag skojar bara, det blev så bra det kunde bli. Jag var redo. :)

Men angående tidigare inlägg... NEJ JAG HAR INTE ÄNDRAT MIG! Nej för serru jag har tänkt igenom det här igen nu bara för att vara säker. Fan jag var på vippen att ringa och försöka charma sockarna av killen.. Meeeeen jag ångrade mig. Jag ringde inte. För sen tänkte jag som så.. Det fanns ju en anledning till varför jag slutade höra av mig..
Det fanns vissa delar med den killen som jag veeeeerkligen tyckte om. Fan det var sjukt hur fäst jag blev vid vissa grejer.. Fast man blev ju lurad för vi klickade verkligen när vi pratade, första gången vi snackade skulle vara en snabbis för klockan var liksom ett på kvällen men det slutade med att vi snackade till 4. Han ringde dessutom från ett annat abonnemang så det blev en fin räkning där, men brydde han sig? Nej.
Det uppskattades. Verkligen, då känner man sig ju speciell liksom. :P

Det var så mycket som var SÅ BRA!.. Men det var mer liksom hur han betedde sig i vissa situationer än liksom "helheten". Jag är ju rätt eldig av mig och tänder till direkt om man gillar någon och denna fattar att en vägg kan användas till mycket mer än att bara glo på. Om ni förstår! ;)

Men sen i övrigt.. Killar ska inte bete sig som tjejer. Nej bagateller jag vet.. Men kräsen och konstig som jag är så kunde jag inte sluta störa mig på hur han gnuggade huvudet mot min axel som nån jädra katt eller nått? :S heludda enligt mig.

Sen liksom... Vi kysser olika! .. och trivs därför bäst med olika tekniker.. Tja jag gillade inte det han gillade.. kändes fjompigt..

Liksom i ett super eldigt moment petar man väl för fan inte på varandras tungor???? Kom igen... Det känns så super avtändande man kan komma... Förutom vanliga pussar då.. men alltså.. IRRI!
Nej nu var jag dum igen.. DET PASSADE INTE MIG. Nöjd? Fan svårt att skriva som man tycker och tänker utan att klanka ner på någon alltså.. :P

Sen tyckte Sandra också att man inte blir kär bara sådär i någon.. Det kändes väldigt konstigt faktiskt.. Sen gillades INTE den där jävla attityden.. liksom..

Det är hett med självförtroende.. MEN INTE ARROGANS! Nej fy fan.. Människor som är snygga och vet om det och sen liksom spelar på det kortet hela tiden stör mig.. Vem fan står och frågar tjejen man är med

"Alltså.. Varför är du inte på mig mer? Jag vet att jag är snygg och brukar vanligtvis få fly från tjejerna och inte tvärtom.. Jag fattar inte? Du är lite konstig du.."

Alltså är JAG konstig som inte attraherades särskilt mycket... Det kan aldrig vara så att han gjorde nått konstig, nej nej..

Han träffade mig med tanken att jag såklart skulle falla för honom, frågan var bara om han skulle falla för mig.

Tji fick han när det blev precis tvärtom.. Nej huvva den där attityden gillade jag inte.

Fast å andra sidan var han ju så söt.. Utseendemässigt ja, det med.. Ska inte förnekas.. Men även som person.. Gjorde mycket söta saker, gulliga meddelanden och jaa.. Allt det där.. Men jaa.. Det fanns förmycket jag inte klarade av riktigt..


En toppen kille för någon annan. Men inte för mig. Jag önskar honom dock all lycka, för som människa älskar jag den här killen. Verkligen. Inte kär i. Men älskar. Så fin.

Vi kunde verkligen prata ihop. Där har jag en människa som verkligen, verkligen till hundratio procent förstod mig. jag behövde inte förklara, jag behövde inte försöka försvara mig som jag så ofta behövde göra tidigare. Han bråkade aldrig med mig eller försökte tvinga mig till saker och ting i tron om att han vet bäst. Nej. Han förstod helt och hållet för han har varit där själv. Inte identiskt men likt nog.
Jag kände verkligen hur skönt det var att kunna vara mig själv. Bara säga hur det var och inte behöva starta en diskussion över det utan någon som bara sa

"Okej.. Skulle du vilja prova det här? Det funkade för mig?"  eller " Okej men då har jag andra förslag som kanske kan fungera, går det bra? "

Så mån om mig. Det var speciellt.

Det gillades.

Det är sällan jag känt mig så lyssnad på. Han lyssnade och gjorde sitt bästa, och hans bästa passade mig perfekt.
Hade inte allt annat suttit ivägen så var han verkligen en sån person jag hade fått förtroende för.

Solo de errores se aprende

Todo lo que he hecho por tí..
Fue una tortura perderte me duele tanto que sea así.

Sigue llorando perdón,
Yo no voy a llorar, por tí..

La tortura



Shakira



?

Varför tänker jag så jävulskt mycket på dig ikväll?
Fan...

Var jag dum?

Borde jag träffa dig igen? Är du arg på mig nu?.. Förmodligen, med tanke på vilket svin jag varit...

Borde jag berätta vad som stör mig och se vad som händer?

Fan....

Vad göra??

Jag som var så jävla säker nyss...

Valentine's day <3

Alla bitar faller på plats.

Ha en glad Alla Hjärtansdag allihop! =)





 

How come

Har prata med älskling ikväll, ÄNTLIGEN! :] hihi.. Alltid lika underbart att snacka med dig. Saknar dig så himla mycket, fattar inte att jag tänkte fel på månaderna där.. :P Trodde verkligen att det var i Mars du skulle iväg. Men jaja, nu missar jag dig i alla fall.. Hur ska jag klara 3 månader till? :O  Äh, vi är starka. Vi klarar ett långdistans förhållande, eller hur älskling? ;)  Samira, jag längtar tills du kommer tillbaka igen! :)


How come I am the only one suffering over this? How come I am the only one that seems to struggle? Well.. It'll pass soon.

Hårdträning och bihåleinflammation


Japp så har jag precis kommit hem från träningen idag igen. Jag sa till alla att jag skulle ta det värsta lugnt idag eftersom jag är så sjuk men tror ni jag klarade det kanske?
Nej.
Jag suger på sånt där, jag blir så "caught up in the moment" så jag kör ju på i alla fall tills jag nästan dör av utmattning istället. Jag tar det inte lugnare alls. Fast jag egentligen borde. Jag tänker inte på det själv ens.. Inte förren träningen är slut och huvudet värker som ett jädra as och man är så yr och slut med att man knappt tar sig ut till bilen igen.. Yaaay... xD Nej okej så farligt var det faktiskt inte. Höll mig borta från konditionen, litegrann i alla fall.. Så det gick rätt bra då ändå. Jag klarar mig. :) Träning blir verkligen beroende framkallande!
Jag kan inte sluta. Jag sitter och typ räknar timmarna tills nästa pass bara så att jag kan få köra igång igen! Det är ju skönt nu när jag inte får lite mycket träningsvärkt längre, då blir man SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket mera peppad! :D

Sen har jag funderat över kläder också... Jag ar så fruktansvärt osmidiga/fula/opraktiska/trasiga/för små träningskläder. Skadat irriterade därför sitter jag och allvarligt funderar på att klicka hem lite kläder! :]

  VILL HA BÅDE LINNE OCH BYXOR! :]
 
Gula linnet under och den gråa luvtröjan/toppen är ju bara sååå Sandra. Love it!

Resten orkar jag dock inte lägga upp.

Ja jag är lat, vad begär ni av mig? ;)










Easy come, easy go, that's just how you live
Oh, take, take, take it all but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open, why were they open?


Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same
No, no, no, no

Black, black, black and blue, beat me 'til I'm numb
Tell the devil I said, hey, when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman, that's just what you are, yeah
You'll smile in my face then rip the brakes out my car

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes, you did
To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is

[ From: http://www.metrolyrics.com/grenade-lyrics-bruno-mars.html ]


I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for ya, baby
But you won't do the same

If my body was on fire
Ooh, you'd watch me burn down in flames
You said you loved me, you're a liar
'Cause you never, ever, ever did, baby

But darling, I'd still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same
No, you won't do the same
You wouldn't do the same
Ooh, you never do the same
No, no, no, no


Err... Du är snygg! Bara inte utan kläder...

En grej jag satt och funderade över nu efter några smärre "chocker"...

Har ni någonsin varit med om att killen/tjejen ni tyckte var så snygg med kläderna på, fullkomligt blew you away utan, och inte på ett bra sätt?

Ni vet, man är sådär rejält tänd på någon och man är helt "in the moment" och sen när kläderna ryker så är det bara "UEK!" eller "WTF?" eller kanske bara "...", reaktionen kan uppstå av någon född utan navel, en extremt hårig rygg eller kanske en fullständigt svart stjärt, och då inte pga hudfärgen?... 

Inte sexigt!

Sen finns det ju säkert liknande grejer för killar när dom strippar sin brud och upptäcker att dom där C-tuttarna i själva verket är AA. TURN OFF!

Nej jag vill inte vara elak.

Jag bara undrar liksom. Är det bara jag som reagerar på det här viset? För... Ser någon jävligt bra ut i kläder så tänker man ju inte på att dom snygga kläderna skulle kunna dölja ett monster.

Jag brukade vara en sådan person som tycker att människor ( de flesta ) är snyggast utan kläder. Vissa människor påstår att manskroppen är oattraktiv.
Robin, en vän till mig och jag smsade om detta.

Jag tyckte att manskroppen visst vad jävligt attraktiv man hans  respons var:

"Man va fan, vem i helvete tänder på en kratftig karl med hår överallt, en liten ölmage, rosa jävla bröstvårtor som sticker ut genom det tjocka svettiga brösthåret och när den jävla karl sedan rör på sig så dinglar dessutom kuken på ett inte alls smickrande sätt! VART o helige, VAR på denna fruktansvärt fult skapade människa/kön sitter det attraktiva?
Jag fattar verkligen inte. Karlar är sjukt osexiga. Kvinnor däremot.. Kurviga kroppar, hårlösa (numera) överallt utom på huvudet, mjuka gungiga bröst och en ordentlig rumpa utan strävt tjockt svart hår på!
Kvinnor är sköna på alla sätt och vis. Karlar är det inte. Generellt sett så har kvinnor snyggare kropp än män. Så är det bara."

Haha jaa han dampade verkligen på mig. xD Visst kan jag hålla med om i allmänhet kanske kvinnor ser bättre ut...
Men jag tyckte samtidigt att en snygg kille jämfört med en snygg tjej absolut är med attraktiv! Sure det tycker jag för att jag är tjej men ändå!

Grejen är i alla fall att jag brukade tycka att människor är snyggast utan kläder. Nu har jag börjar tvivla.

För vad fanken gör man om snyggingen man tog med sig hem visade sig vara ett hårigt, svettigt monster? Vad gör man om man helt plötsligt bara blir sjuuuuuuuukt avtänd?

Bara en tanke liksom.. Kläder är egentligen falskmarknadsföring! :O  I rätt kläder kan alla dölja sina skavanker. Det är en bra sak tycker jag. Jag kan ju dölja mina skavanker!

Men det gillas ju inte om man blir totalt grundlurad och ser den gigantiskt busken på en karls arsle som snarare liknar chewbacca än en rumpa, eller tånaglar som förmodligen aldrig blivit klippta och som har fått en sådan fotsvamp att naglarna är typ 2 cm tjocka och liknar något ur Exorsisten filmerna snarare än en mänsklig tå...
Det är inte sexigt... Förhoppningsvis hinner man ju inte märka detta..
Men kom igen!
Ser man det så är det KÖRT!







Haaard work, work!

Tja igen people!
Träning blir det av ikväll igen. Ska kila om en halvtimme. :)  Det jobbiga är dock att jag veeeerkligen har ont i mitt ben jag råkade sträcka mig på baksida låret, det är ett område, typ 2 cm brett och 4 cm långt som jag skadat ont! xD  Men vad gör man? Jag tänker inte ge upp nu. För jag känner mig själv. Far jag inte en dag så kommer det att fortsätta så. Fler och fler dagar faller bort och tillslut är jag tillbaka i samma gamla soffpotatis-vardag som jag var fast i tidigare. Så jag ska iväg! Jag har även ändra på min kost en hel del!

Frukost :  Protein shake, havregryn, linfrön och blåbär blandat med fil och thé.

(ingen lunch för jag vaknar sent!)

Mellanmål: Äpple, citronvatten och nyttigtbröd med en ostskiva, skinka, tomat, gurka och/eller paprika.

Middag: Husmanskost! Dock tar jag mindre potioner och försöker införa lite mer sallad in i familjen så att man får en chans att äta enligt tallriksmodellen! och en frukt.

Kvällsfika: Thé och paprika + Proteinshake efter träning. (Tränar oftast på kvällen.)

Förutom träningen så går jag även 1 timme i rask takt 6 dagar i veckan.

Varför denna förändring?
Det har funkat förut!

Detta är bland det enda som funkat för mig. För att bränna fett alltså, gå ner i vikt. Jag kan bygga muskler på ett kick. Mina muskler sväller över om jag tränar med tunga vikter eller väldigt ofta, visst försvinner fettet också men det syns inte pga musklerna och kom igen... Vem vill se ut som bodybuilder som tjej?

Oj det där lät visst lite offensive... Förlåt om någon blev stött!

Men jag vill inte se ut osm en bodybuilder. Jag tycker om väldefinerade muskler, men dom ska inte vara gigantiska...
Inte på mig i alla fall!

Så ja, jag ska med min kära broder försöka lära mig jogga nu också. Jag kan inte det. Vet inte hur man gör. OCH JAG HAR HAFT EN PERSONLIGTRÄNAR!!! (????)
Nej han hatade mig.
Han försökte lära mig andas rätt, springa rätt bla bla bla... Jag kan inte.. Jag håller andan när jag springer.
Vet inte varför, det är helt utanför mig kontroll!

JAG SLUTAR ANDAS! Jag upptäcker det när det börjar spränga i bröstet på mig och tar då ett djupt andetag men då har det redan "hänt", jag orkar ingenting.. Försöker ett tag till men andningen fuckar upp sig och jag jag inte jogga mer för jag är redan andfådd och yr som ett as.. Detta efter några hundra meter. xD haha pinsamt... JA!

Nje nu väntar mamma! bye bye!

Natt

Nu blir det en nattprommis. Måste kämpa på....


Come in with the rain

Ååååååh skynda, skynda!!! Logga in, logga in!!! :]

Varför blir man så jädra sprallig när man längtar efter något? :P

TRÄÄÄÄÄÄNING

BLÄÄÄÄÄÄ!!! .... JAG TYCKER INTE OM ATT TRÄNA!

Eller jo.. det gör jag visst...

Men ändå.. Det suger när man är förkyld.

Hade träningspass idag igen, redan från början kände jag av lungorna.. Huvva huvva.. Men jag kämpade på! när det var 10 minuter kvar på passet så kollapsade jag dock, huvudvärk OF DOOM och jag stod och hulkade vid toaletten... Kanske något virus?
Sög riktigt hårt gjorde det i alla fall!
MEN, jag ska i alla fall iväg igen på torsdag om jag inte börjar må sämre då dvs. Men det tror jag inte!
Jag är frisk frisk frisk!!

Funderar allt mer på detta med deff också... Kanske vore nått? (Ingen bodybuilder deff dock.. baara.. lite mer definierade muckler. ;) )


Nå, en ska i taget! Inget deff nu även om det lockar lite...
Sen är ju pengar ett problem också.. Hmmmmmmmm...
Hur ska Sandra lösa detta?





... och så måste jag bjuda på denn:]





RSS 2.0